» » » Що подарувати коханому?

Що подарувати коханому?

Що подарувати коханому?

Кому-то з Вами дуже пощастило! Адже якщо Ви думаєте, що подарувати коханому, Ви однозначно турботлива і уважна дівчина! Тому гріх не допомогти Вам вибрати приємний і цікавий подарунок! Давайте спочатку визначимося з приводом (привід для подарунка, звичайно, потрібен не завжди). Може, наближається знаменна дата, а Ви вже витратили не одну годину, розмірковуючи, що подарувати коханому на рік? Думаємо, настав самий час ще раз нагадати йому про те, як Ви його любите, як він Вам доріг, як і час, проведений з ним. Про це може досить виразно говорити Ваш подарунок - пам`ятний, пов`язаний з вами обома, з вашими спільними спогадами. Ваша фантазія і сучасні можливості фотосалонів зможуть створити дуже незабутній подарунок! При бажанні Ви можете хоч на боксёрках зобразити себе або ваш ніжний поцілунок! Як скромніші варіанти - фотографії на футболках і гуртках ... Так Ви завжди будете залишатися поруч з Вашим чоловіком!

Ви в подарунок

Як би самовдоволено це не звучало, але майте на увазі, що можна подарувати коханій і себе - найдорожчий подарунок, в «красивій упаковці»! Чи не буквально, звичайно! Мається на увазі особистий, індивідуальний приз, самостійно виконаний або виконаний. Наприклад, якщо Ви в повсякденному житті не балуєте свого дорогого хитромудрими обідами і вечерями, зможете порадувати і здивувати його своїми кулінарними здібностями і стараннями. Організуйте гарний романтичну вечерю, самі станьте як ніколи привабливою, можливо, в новому, приємно-несподіваному образі. Якщо Ви ще й виконаєте для улюбленого чарівний танець (наприклад, в стилі стрип-данс) - вечір запам`ятається точно надовго!

корисний подарунок

Чоловіки все-таки за своєю природою прагматики, а тому цінують корисні подарунки. Багато дівчат дарують коханому чоловікові те, що йому потрібно, ніж він любить займатися, чим захоплюється або що колекціонує. Таким чином, можна продемонструвати повагу до його інтересам. Однак, це вдало тільки в тому випадку, якщо Ви добре знаєте нахили свого молодого чоловіка, а також його колекцію. В іншому випадку, Ви ризикуєте подарувати те, що у нього вже є. Цікаві штучки Ви можете знайти в інтернет-магазинах.

Загальновідомо, що абсолютна більшість чоловіків обожнює автомобілі і все, що з ними пов`язано. Звичайно, авто нехай дарують нам чоловіки, а не навпаки. Зате жінка може подарувати коханій людині автомобільні аксесуари.



Якщо передбачається вагомий подарунок, безпрограшний варіант - хороша техніка. Такий функціональний дар чоловік повинен оцінити по достоїнству Наприклад, музичний центр з хорошою аудіо-системою або домашній кінотеатр! Якщо Ви самі в чомусь не розумієтеся, попросіть допомоги у знайомих при виборі або скористайтеся допомогою консультанта.

Отже, Ви вирішили для себе, що подарувати коханому на річницю і на будь яке інше свято? Справа залишилася за малим: з`ясувати заодно, що точно дарувати не варто.

Улюбленим не даруйте

Давайте не будемо банальними: чи не будемо дарувати нашим чоловікам кошти для і після гоління, рушники, тапочки і т.д. Звичайно, це корисний подарунок, але Ви самі-то дуже б зраділи, побачивши подарка- лаку для волосся або домашніх тапочок? Так-так, головне-увагу, і такий подарунок має право на існування, якщо Ви добре знаєте один одного. І навіть цей подарунок може бути цікавим, якщо Ви його грамотно піднесете! Святкова обстановка, теплі, щирі слова - чи не це найважливіше? Можете написати приємні слова на повітряних кулях або, наприклад, надійно заховати свій подарунок, а шлях до нього прокласти записками-покажчиками.

Отже, Ви знаєте, що подарувати коханому чоловікові? Тоді дивуйте його і балуйте іноді приємними сюрпризами!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!