» » » Що можна подарувати коханій?

Що можна подарувати коханій?

Що можна подарувати коханій?

Іноді буває нелегко вибрати коханому чоловікові оригінальний і романтичний подарунок, адже більшість представників сильної статі вважають за краще практичні подарунки. І все ж компроміс можливий - якщо постаратися, можна знайти такий подарунок, який сподобається вашому чоловікові. Отже, розберемося, що можна подарувати коханій.

захоплення

Не кожна людина має хобі, проте якщо таке є у вашого чоловіка, вам пощастило. Нещодавно дослідники Мічиганського університету з`ясували, що найбільше радості приносять людям гроші, які були витрачені на підручні засоби для хобі. Це означає, що подарунок, який має відношення до хобі, гарантовано доставить вашому коханому величезне задоволення, причому абсолютно неважливо, скільки грошей ви на це витратите. Якщо ваш обранець - рибалка, навіть банальний набір наживок вже буде відмінним приводом для радості.

Звичайно, набір наживок з натяжкою можна назвати оригінальним і романтичним подарунком, проте романтика - це не тільки сердечка і ароматичні свічки. Романтика - це уважне ставлення до коханого, а якщо ви, знаючи хобі свого чоловіка і точно розуміючи, чого йому давно бракує, придбаєте таку річ для нього, - хіба це не ознака романтики?

Гострі відчуття



Ваш чоловік давно хоче покататися з вами на сноуборді, а ви боїтеся? Або давно мріє про стрибок з парашутом в зв`язці? Що ж, якщо хочете зробити йому приємне, саме час стати на день екстремалкою. Подаруйте йому сертифікат на стрибок або день на сноуборд-базі і пообіцяйте бути з ним поруч. Це буде, дійсно, великий і дуже романтичний крок.

Втім, є можливість обійтися і "меншою кров`ю". Ваш чоловік весь рік чекав виходу нового бойовика з Брюсом Лі? А ви весь рік нили, що не бажаєте йти на нього? Відправляйтеся в касу за квитками і готуйтеся до 2 години перестрілок і бійок! Так, цікаво вам навряд чи буде, зате коханому ви точно зробите приємне.

незвичайний сертифікат



По-справжньому оригінальним подарунком можна назвати унікальний сертифікат, зроблений своїми руками. Сертифікат може бути на що завгодно, але, звичайно, чоловікові сподобається, якщо це буде щось "гаряче", наприклад, особливий масаж. Втім, згодяться і більш практичні варіанти, наприклад, "Сертифікат на приготування улюбленого пирога", "Звільнення від обов`язку мити посуд на тиждень", - все залежить від того, які переваги у вашого чоловіка і які домашні обов`язки він любить найменше.

Для двох

Подарунок на двох теж може стати відмінним варіантом подарунка для улюбленого, особливо якщо презент ви вибираєте не на день народження, а, скажімо, на день всіх закоханих або на річницю ваших відносин. Ви можете замовити друк фото, які давно хотіли роздрукувати, і купити для них рамки.

А якщо ви любите настільні ігри, то можете купити спеціальну гру для двох, зараз в такій категорії існує досить багато ігор. Наприклад, гра "Для тебе", Яка, як обіцяють творці, зможе повернути романтику парі, яка давно живе разом, або" Фанти: Любовний марафон ", яка допомагає подолати горе і рекомендована парі, яка тільки починає по-справжньому пізнавати один одного.

маленькі слабкості

Кожен чоловік, що говорити, обожнює добре поїсти, а тому, романтичну вечерю також може стати відмінним подарунком або доповненням до подарунка. Запаліть свічки, надягніть спокусливе плаття. Приготуйте найулюбленіші страви свого обранця або замовте їх в ресторані - все залежить від того, що ваш чоловік любить більше - ваші домашні кулінарні шедеври або ресторанні вишукування. Не забудьте про десерт! Адже більшість чоловіків - ласуни, хоч і приховують це. Втім, якщо чоловік не фанат тістечок, десертом цілком можете стати ви самі!

Читайте також:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!