» » » Що можна подарувати коханій?

Що можна подарувати коханій?

Що можна подарувати коханій?

Вибір подарунка для коханої жінки - справа відповідальна, адже представниця прекрасної статі завжди чекає від свого обранця чогось особливого, подарунка, який продемонструє не тільки щедрість, а й любов. І більшість жінок з романтичного і дорогого подарунка виберуть все ж романтичний. Втім, не завжди потрібно йти на компроміс, адже є маса варіантів подарунків, які можуть бути одночасно і романтичними і щедрими.

Своїми руками

Звичайно, подарунок, зроблений своїми руками, - це чудово, однак тільки в тому випадку, коли ви вмієте власними руками робити дійсно гарні речі. Кривий рукою намальована валентинка хороша тільки для п`ятикласника. А ось якщо ви можете зробити вазу на гончарному крузі - це вже зовсім інша справа.

своєю головою

Втім, в століття сучасних технологій не обов`язково користуватися руками, щоб вкласти душу в подарунок. Придумайте ідею, а якась поліграфія або арт-фірма допоможе вам її втілити - фотокнига, портрет на полотні, журнал, присвяченій коханій, - сьогодні можливо все! А, наприклад, тут ви можете замовити портрет коханої на світильнику або лайт-боксі. Дуже оригінально, красиво і стильно!

Подарунок для двох

Прекрасний варіант подарунка для коханої - подарунок на спільне пригода. Наприклад, стрибок з парашутом (тільки якщо вона - екстремалка), танцювальні курси, (особливо жінка буде щаслива такому подарунку, якщо вона вічно не може витягнути вас на танцпол, коли ви разом в клубі), мовні курси (вона ж давно намагається змусити себе вивчити італійську!).



Головне, підносячи такого роду подарунок, враховувати бажання і переваги вашої улюбленої, по-перше, вона буде рада тому, що ви знаєте, що вона любить, а, по-друге, можливості провести час за улюбленим заняттям з коханою людиною.

романтичний сюрприз

Звичайно, дуже рада буде жінка романтичному сюрпризу, приготовленого особисто вами, таким може стати і простий пікнік на природі, і вечерю при свічках на даху. Необов`язково сильно витрачатися на подібного роду сюрпризи, рецепт універсальний - свічки, пляшка хорошого вина і улюблені ласощі вашої коханої.

Відпочинь, кохана!



Якщо ваша улюблена жінка працює, а після роботи зайнята домашніми клопотами, вона буде щаслива оригінальному сертифікату, придуманим особисто вами, на кшталт "Генеральне прибирання від чоловіка", "Вечеря від чоловіка" і т.д. До речі, якщо вже мова зайшла про оригінальні сертифікатах, варто сказати, що не завжди вони можуть бути такими практичними і прозаїчними, сподобається вашій коханій і сертифікат, наприклад, на еротичний масаж.

Не всі дівчата однакові

Варто сказати, що не всі жінки люблять романтичні і оригінальні подарунки, багато хто воліє отримати щось практичне. І, звичайно, чоловік повинен розуміти, що вважає за краще його жінка. Втім, і практичний подарунок можна зробити романтичним. Будь-яка дівчина любить прикраси, і золотий ланцюжок важко назвати непрактичним подарунком, проте, доповнивши його підвіскою у вигляді серця, ви відразу ж перетворите його в романтично-практичний.

Так що там, навіть предмети, які допомагають вести господарство, можуть бути романтичними. Можна, наприклад, подарувати коханій формочки для випічки у формі сердечка або такої ж форми сковорідку - такі сьогодні є в багатьох магазинах товарів для будинку.

Однак, пам`ятайте, дарувати предмети, пов`язані з обов`язками по будинку, варто тільки в тому випадку, якщо ви впевнені, що жінці сподобається цей подарунок. Якщо ж жінка просто практична, проте домашні обов`язки виконує без особливої радості, дарувати сковороду, хоч і у вигляді сердечка, - не надто хороший варіант. Зате, наприклад, піжама з оригінальним принтом - цілком непогана ідея.

Не забудьте квіти!

Так, який би подарунок не був, не забудьте доповнити його квітами. Не кожна дівчина обожнює квіти, однак тут важливий сам жест - чоловіки повинні дарувати дівчатам квіти!

Більше ідей для подарунків улюбленої шукайте в розділі Подарунки для жінок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!