» » » Що подарувати жінці?

Що подарувати жінці?

Що подарувати жінці?

Як часто, вибираючи подарунок жінці, ми опиняємося в скрутному становищі. Адже смаки їх так різноманітні, а настрій настільки мінливе, що «потрапити в десятку» буває дуже непросто. Так, що можна подарувати жінці, щоб доставити їй задоволення?

Дорогий подарунок коханій жінці

Що подарувати коханій жінці? Дуже близьким людям, звичайно, прийнято дарувати цінні подарунки. Улюблена жінка - це і дружина, і мама. Їм підійдуть ювелірні прикраси, годинник. Такий презент завжди приємно отримати від коханого чоловіка, в тому числі від сина.

А ось дівчині, дорогий подарунок слід робити з обережністю. Можливо, фінансове становище дозволяє вам подібну марнотратство. Але слід врахувати жіночу психологію. Якщо ви не збираєтеся найближчим часом переводити відносини в розряд зовсім серйозних (якщо не сказати офіційних), то такий подарунок робити не слід. Адже дівчина може витлумачити це як раз не бажаним для вас чином. Їй, а також молодшій сестрі, цілком підійде не занадто дороге оригінальна прикраса. Ще один аспект - зовнішній вигляд прикраси. Ваші смаки з цього питання можуть просто не збігатися. Є прихильники класики, є цінителі авангарду. Краще заздалегідь з`ясувати, що вважає за краще ваша жінка.

Косметика і парфюмерія



Хочеться застерегти чоловіків від покупки косметики. По-перше, ви навряд чи в цьому хоч що-небудь розумієте. По-друге, жінка може розцінити це як натяк на те, що її зовнішність вас не надихає. Вгадайте, що за цим піде? Правильно - образа, сльози, сварка.

Інша справа, якщо дарувальник теж жінка (подруга, дочка, внучка). Вона і в косметиці толк знає, і в смаках і потребах приятельки, мами, бабусі, як правило, розбирається непогано. До того ж, завжди зможе в невимушеній формі з`ясувати, у чому на даний момент жінка потребує найбільше. Парфуми - взагалі справа дуже особисте. Дарувати такий подарунок (навіть близькій людині) можна лише абсолютно точно знаючи, які запахи він віддає перевагу. А ще краще - знати назву парфуму її мрії.

Найкомпактніший подарунок



Що подарувати жінці, коли не вистачає фантазії або часу? Є прекрасний вихід з положення. Винайдено він вже давно і широко використовується. Купіть подарунковий сертифікат на певну суму, і надайте жінці самостійно вибрати презент. Подарункові сертифікати зараз можна придбати в магазинах косметики, побутової техніки та ін. Цей вид послуг пропонують і фітнес-центри, басейни, косметичні салони.

Правда, з таким сертифікатом чоловікові потрібно бути обережним. Одна справа - отримати подарунок на ряд косметичних процедур від подруги. І зовсім інше - від чоловіка, навіть якщо це чоловік. «Невже я так погано виглядаю? Знову набрала цілих 2 кг! А цієї зморшки не було ще вчора! »Повірте, це далеко не повний перелік можливих думок при отриманні подібного подарунка. Отже, набуваючи подарунковий сертифікат, ви повинні бути впевнені, що це саме той подарунок, який жінка хотіла, і який її не образить.

універсальні подарунки

Є подарунки на всі випадки життя, на всі часи. Правда, хтось вважатиме їх занадто банальними. Дійсно, квіти і цукерки - найпоширеніший подарунок. Він досить хороший, коли треба привітати колег по роботі. Але коли такий презент отримує близька людина, можуть виникнути думки, що ви просто не захотіли "напружуватися".

Це не означає, що квіти і цукерки не треба дарувати взагалі. Звичайно ж, потрібно. Але вони будуть хорошим доповненням до чогось. Та й піднести їх можна в незвичайній формі. Які квіти подарувати жінці? Зараз квіткові магазини пропонують величезний вибір рослин на будь-який смак. Можна замовити готовий букет або скласти його разом з флористом. Важливо знати, чи немає у вашої дами алергії на якісь квіти або запахи.

Непоганий варіант і квітка у вазоні, він буде довго радувати око. Оригінальним подарунком стане букет з фруктів або цукерок - таке зараз теж роблять. Але найголовнішим є, як правило, навіть не сам подарунок, а то як, в якій обстановці і з якими словами ви його вручите. Найскромніший презент, подарований від душі і з фантазією, залишить незгладимий слід, запам`ятається надовго. Інші поради читайте на нашому сайті в статтях: "Що подарувати жінці на день народження?" і "Що подарувати жінці на 50 років?"



Увага, тільки СЬОГОДНІ!