» » » Що подарувати колезі-жінці?

Що подарувати колезі-жінці?

Що подарувати колезі-жінці?

Кажуть, що вибрати подарунок жінці завжди простіше, ніж чоловікові. Звичайно, в цьому є правда, але тільки, коли мова йде про подарунок жінці-подрузі - білизна, косметика для догляду та декоративна, духи ... По-перше, подруги знають про переваги один одного, по-друге, будь-який подарунок, навіть дуже інтимний , на кшталт білизни або косметики для догляду, не викличе двозначності і незручності. Однак, коли мова про жінку-колегу, з якою вас пов`язують тільки робочі відношення, правила зовсім інші.

сертифікат

Сертифікат на будь-якої товар або послугу - завжди відмінне рішення, коли зовсім не знаєш, що подарувати. Однак, знову ж таки, сертифікат в магазин білизни (дуже інтимно) або на косметичну чистку особи (може бути сприйнятий як не дуже приємний натяк), буде, мабуть, не кращим рішенням у разі підбору подарунка для колеги. Зате сертифікат в книжковий або парфумерний магазин, масажний або спа-салон-інше справа.

Звичайно, добре хоч трохи знати про переваги колеги, щоб вибрати відповідний сертифікат, проте, адже його завжди можна передарувати, так що, іменинниця, якій подарували сертифікат, в будь-якому випадку не повинна турбуватися.

Робочі моменти



Якщо ж ви не хочете, щоб колега знала, скільки грошей ви витратили на подарунок, варіант з сертифікатом вам не підійде. Нічого страшного, адже це не єдиний вдалий варіант. Різного роду робочі аксесуари та інші предмети, пов`язані з роботою (наприклад, книги про професії), - теж непоганий подарунок. Ваша колега перед вами кожен день, придивіться, чого їй не вистачає - може, щоденник закінчується, може, вона давно мріє про USB-хаб з купою роз`ємів?

Для будинку

Якщо ваша колега не тільки відмінний працівник, але ще і прекрасна господиня з великою і дружною сім`єю, ви сміливо можете вирушати за подарунком в магазин товарів для дому - постільна білизна, незвичні форми для випічки, декоративні баночки для зберігання спецій і т.п. Справжня господиня буде рада будь-якому подарунку з подібного магазину, тільки остерігайтеся купувати предмети декору, адже вони можуть не вписатися в загальний інтер`єр будинку. Якщо бюджет подарунка дозволяє, відправляйтеся в магазин побутової техніки та купіть сучасну техніку для спрощення життя господині - блендер, міксер, кухонний комбайн, мультиварка, соковижималка і т.д.

Більше про подарунки для жінок читайте в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!