» » » Що подарувати жінці на 50 років?

Що подарувати жінці на 50 років?

Що подарувати жінці на 50 років?

Вибір подарунка - справжня наука, і добре якщо є керівництво, як на річниці весілля: на ситцеве - ситець, на срібну - срібло. Все чітко і зрозуміло. А от що подарувати на ювілей, та ще й жінці, ось це завдання складніше. Що подарувати жінці на 50 років і в чому особливості вибору подарунка?

Ідеї для подарунків: 50 років

  • Статусні речі. 50 років - значуща дата, в цьому віці прийнято дарувати людям дорогі статусні речі. Якщо ваш бюджет дозволяє, краще не шкодувати грошей на подарунок. Це може бути золото та інші коштовності, натуральне хутро, ноутбук. Добре б орієнтуватися в перевагах ювілярки, що їй більше сподобається: золотий ланцюжок, ноутбук або хороші наручний годинник. До речі про годинник, вони є дуже хорошим подарунком і відображають статус їхнього власника, але прикмети говорять, що дарувати їх не можна, тому, якщо вирішуєте подарувати годинник, візьміть з одержувача дрібну монетку замість подарунка.
  • Засоби по догляду за тілом. Кращим варіантом може бути подарунковий сертифікат в спа-салон, салон краси, фітнес клуб, магазин косметики та парфумерії. Не даруйте набори, їх важко вибрати, а якщо подаруєте набір для боротьби зі зморшками іменинниця може вас і зовсім зненавидіти за нагадування. Надайте вибір їй самій. Такий варіант значно краще, ніж дарувати гроші, жінки цього віку зазвичай дуже практичні і рідко люблять витрачати гроші на себе, а ось піти в салон на масаж, коли він для тебе вже оплачений - одне задоволення.
  • Побутова техніка: блендер, пилосос, пральна машина. Такі речі можна дарувати господарці тільки якщо ви впевнені, що вона їй потрібна, що вона її хоче і річ буде корисна. Наприклад, якщо у неї є подібна річ, але вона вже застаріла або поламана. Непоганим варіантом може стати хлібопічка, вона робить тісто для різних варіантів випічки, пече кекси і свіжий хліб. Так що, якщо ваша іменинниця любить випічку, проводить багато часу на кухні, витрачає час на прибирання, і ви знаєте, що можна полегшити її працю, в цьому випадку можна дарувати побутову техніку.
  • Що подарувати жінці на 50 років, щоб відзначити значимість цієї події? Подаруйте їй путівку на курорт або в іншу країну, звичайно ж, краще організувати все так, щоб у неї були хороші попутники - ви або ваші друзі. Це не просто подарунок, коли ви даруєте путівку ви даруєте нові враження, відпочинок або навіть здійснюєте її мрію. Прислухайтеся, може вона все життя мріяла побувати в Парижі чи Лондоні. Саме час здійснити її мрію.
  • Багато пройдено, в житті іменинниці сталося безліч важливих подій, саме час їй про них нагадати, показати як багато хорошого з нею пов`язано. Створіть фотоальбом, в якому зберіть фотографії важливих моментів, зробіть колаж або оформіть його в техніці скрап-букінг. Обов`язково залиште в альбомі вільні сторінки, щоб вона бачила що у неї було багато хорошого і ще чимало буде попереду. Вона зможе заповнити порожні сторінки сама і, можливо, вони підштовхнуть її до активних дій або нових ідей.
  • Як нагадування про хороше, ви можете відреставрувати давню, але дуже дорогу для іменинниці, річ. Або подарувати щось аналогічне речі, яка була у неї в юності або дитинстві.
  • Ви можете подарувати їй нові враження і знання - оплатіть курси водіння, мовну школу, кулінарні курси, школу танців, та що завгодно, це буде щось нове і цікаве. Вчитися адже ніколи не пізно, а стане в нагоді це в будь-якому випадку.




Важлива увага, а не подарунок, і, вирішуючи, що подарувати жінці на 50 років, поставтеся до цього з усією душею, даруєте від чистого серця, і будь-який подарунок буде оцінений по достоїнству. Це важлива дата, покажіть іменинниці, що вона важлива для вас, не потрібно говорити в цей день про наближення старості, краще говоріть жінці компліменти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!