» » » Що можна подарувати чоловікові?

Що можна подарувати чоловікові?

Що можна подарувати чоловікові?

Вибрати подарунок для чоловіка, напевно, не така проста задача. Особливо якщо ви живете разом не перший рік і, здається, передаровано вже все. Що ж можна подарувати чоловікові?

Відповідь на це питання потрібно шукати, звичайно ж, в сфері захоплень вашого чоловіка. Напевно крім роботи ваш чоловік цікавиться чимось ще, будь то рибалка, полювання, спорт, автомобілі або музика. І саме в цій області є багато речей, які ваш чоловік хотів би отримати, але поки не наважився собі купити.

Давайте спробуємо перерахувати, що може порадувати чоловіка.

цифрові гаджети



Відмінним подарунком сучасному чоловікові буде смартфон або планшет. Ці предмети є, з одного боку, речами, без яких просто неможливо обійтися в повсякденному житті, а з іншого боку, їх можна розглядати як іграшки для дорослої дитини. У салонах зв`язку завжди можна знайти телефон, який влаштує вас за ціною, набору функцій і технічним характеристикам. Іншими варіантами подарунків з цієї області можуть бути навігатори, відеореєстратори, камери заднього виду для автомобілів. Якщо ви недостатньо добре розбираєтеся в технічних нюансах, вам допоможуть продавці-консультанти або поради на форумах.

Подарунки, пов`язані з захопленнями

Тут вже все цілком і повністю залежить від конкретних захоплень вашого чоловіка і ваших знаннях про них. Для кого-то хорошим подарунком буде тенісна ракетка і набір спортивного харчування, для кого-то - не промокає костюм, казанок і туристичний ніж, для кого-то - набір дисків улюбленого виконавця, подарункове видання улюбленого автора. Це можуть бути чохли для автомобільного крісла або ароматизатор повітря для салону автомобіля. Якщо людина захоплюється роботою по дому, можна подарувати йому електродриль або набір інструментів. Якщо його інтереси лежать в області садівництва, подарунок можна вибрати у відповідному тематичному магазині. Чоловік завжди оцінить те, що ви в курсі його захоплень і приймаєте в них участь.

Оригінальні і недорогі подарунки



Сучасна індустрія дає можливість замовити авторські оригінальні подарунки. Це може бути, наприклад, копія зірки з голлівудською алеї слави з ім`ям чоловіка і написом "За кращу чоловічу роль". Можна замовити смішну статуетку з портретною схожістю, виконану по фотографіях. Можна подарувати подушку або наволочку з його або вашим фото.

Якщо у вас зараз немає грошей, але дуже хочеться доставити чоловікові на День народження позитивні емоції, зробіть подарунок своїми руками. Можна зі старої сумки зшити оригінальний чохол для планшета або телефону. Тоді чоловік буде хвалитися перед друзями і колегами не дорогими аксесуарами, а майстерністю дружини і увагою з її боку. Можна зробити сімейні кубики, наклеївши на звичайні кубики фотографії дітей, свої і чоловіка. Можна змайструвати своїми руками ляльку-оберіг для його автомобіля.

Подарунки-враження

Якщо клопоти по господарству привели до того, що ви рідко проводите час разом поза домом, подаруйте чоловікові спільний вихід туди, де давно не були і куди дуже хотіли б сходити. Це може бути і ресторан (якщо ви там нечасто буваєте). Може бути, спільні вихідні в готелі без дітей. Якщо ви відчуваєте в собі сили на екстрим, можете подарувати поїздку в картинг-клуб, стрибок з парашутом або сплав на байдарках.

Що не варто дарувати чоловікові

Звичайно, всі люди різні: що не сподобається одному чоловікові, може сподобатися іншому. Але абсолютно точно, що чоловіки менше, ніж жінки, радіють одязі. Стали звичними і не викликають емоцій подарунки у вигляді піни для гоління. Дрібниця начебто шкарпеток і трусів можна купити і по іншому випадку. Романтичні м`які іграшки і сердечка чоловікам теж погано підходять.

Прочитайте іншу статтю на цю ж тему Що подарувати чоловікові на День народження.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!