» » » Що подарувати на день чоловіків?

Що подарувати на день чоловіків?

Що подарувати на день чоловіків?

Вибір подарунків для друзів і близьких - це досить складне заняття. Адже не просто вгадати, що гарантовано сподобається навіть близькій вам людині. вибираючи подарунки для чоловіків, в більшості випадків необхідно звертати увагу на їх практичність. Якщо річ буде не тільки красивою, але і корисною в повсякденному житті - це стане додатковим плюсом вашому презенту. Крім того, предмети, які знадобляться для хобі, дозволять не тільки підкреслити знання захоплень чоловіка, а й дадуть йому можливість з великим комфортом, наприклад, ходити в походи або керувати автомобілем.

Що подарувати на день чоловіків найкраще?

Відмінним подарунком для кожного чоловіка стане будь-якої функціональний гаджет або корисний інструмент. Звичайно, в першу чергу слід звернути увагу на інтереси вашого знайомого чи близької людини. Якщо він захоплюється автомобілями і давно мріє про придбання будь-якої нової «примочки» для свого транспортного засобу, найкраще буде детально дізнатися, що йому потрібно, і презентувати до свята. При цьому людині, яка цікавиться різними аксесуарами для доповнення свого стилю, можна спокійно дарувати дизайнерський ремінь або красиві запонки.

Що подарувати чоловікові-бізнесмену?

Чоловіки, які багато чого досягли в своєму житті самостійно, вважають за краще купувати різні статусні речі. Якщо ваш бюджет дозволить, тоді краще подарувати стильні фірмові годинники, краватка і запонки, які підходять до ділового костюма. Крім того, відмінним варіантом можуть стати різні цікаві дрібниці, які встановлюються на робочий стіл:

  • Функціональна модель двигуна внутрішнього або зовнішнього згоряння.
  • Маятник Ньютона.
  • Оригінальні цифрові або аналогові настільний годинник і т.д.

Що подарувати чоловікові, який любить подорожувати?



Хорошим подарунком для чоловіків, які не уявляють свого життя без подорожей, буде корисна і функціональна річ для походів. Все залежить від того, що йому необхідно. Це може бути:

  • портативна електробритва, яка дозволить стежити за собою в походах.
  • Зовнішній акумулятор для підзарядки планшета / телефону / фотоапарата в похідних умовах.
  • Різна похідна екіпірування, така як рюкзак, посуд і т.д ..
  • Фотокамера для зйомки найбільш захоплюючих моментів.

Що подарувати чоловікові-інтелектуала?



Якщо ви шукайте, що подарувати чоловікові, котрий володіє неабияким розумом, тоді варто звернути свою увагу на унікальні видання книг або корисні подарунки:

  • Електронна книга з дисплеєм E-Ink дозволить читати будь-яку літературу, значно економлячи на придбання паперових аналогів, крім того, очі від такого дисплея абсолютно не втомлюються;
  • Рідкісне видання класичної літератури в паперовому палітурці або унікальні картографічні атласи;
  • Стильна настільна лампа з можливістю регулювання яскравості освітлення.

Що подарувати справжньому романтику?

Чоловіки з романтичною натурою воліють різні оригінальні та цікаві подарунки, які зможуть доповнити інтер`єр їх житла або урізноманітнити колекцію сувенірів. Такій людині можна подарувати:

  • Гарну картину на стіну з гірськими пейзажами, морем і т.д.
  • Стильну металеву флягу з елітним коньяком, яку можна використовувати і в якості прикраси.
  • Ручний компас або настільний барометр, які стануть відмінним доповненням колекції сувенірів.

Що подарувати чоловікові, котра захоплюється сучасною технікою?

Для справжніх техноманів подарунки варіюються в найширших цінових діапазонах. Це може бути невеликий аксесуар з мінімальною вартістю або дорогий високотехнологічний гаджет. Відмінним вибором може стати:

  • Ємнісний стилус для управління планшетом або смартфоном, а також малювання на дисплеї.
  • Спеціальні зимові рукавички, в яких можна управляти смартфоном в холодну пору року.
  • При достатньому бюджеті можна подарувати «розумні» годинник, які будуть працювати в парі зі смартфоном або годинник-смартфон з камерою і підтримкою сім-карт.
  • Зовнішній жорсткий диск для зберігання фільмів і фотографій;
  • Ручку, що розпізнає рукописний текс і переносить його на смартфон / планшет.

Який оригінальний подарунок вибрати на день чоловіки?

Хочете здивувати свого друга або близької людини дійсно унікальним подарунком? Тоді варто звернути свою увагу на подарункові карти для відвідування різних клубів або товариств. Якщо ви проживаєте у великому місті, тоді напевно знайдете «емоції у подарунок» - це надання послуг з екстремального або унікальному проведення часу. Компанії, що пропонують подібні послуги, надають можливість стрибнути з парашутом, політати на літаку, зануритися під воду з аквалангом і т.д. Вартість подібної розваги залежить від типу обраних послуг.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!