Як стати загадкою?

Як стати загадкою?

Як відомо, чоловіки віддають перевагу жінкам, в яких є якась таємниця, загадка. Такі жінки завжди підкорюють, надихають чоловіків. Вони ніколи не набридають, адже жінку загадку неможливо повністю розгадати. Кожна жінка може стати таємничою. Поговоримо докладніше про те, як стати загадкою для свого чоловіка.

Жінка-загадка: хто вона?

Це справжня Жінка з великої літери. Вона вміє бути різною і при цьому завжди залишається собою. Не будьте для чоловіка відкритою книгою. Адже за своєю природою чоловік - завойовник і дослідник. Щоб стати для свого обранця загадкою, дотримуйтесь наших порад:

  • Чи не намагайтеся розповісти своєму чоловікові все найдрібніші подробиці свого життя: про ваших колишніх чоловіків, роботу, проблеми і т. Д. Ви можете розповісти щось важливе, але все він знати не повинен.
  • Чи не контролюйте чоловіка, не прагніть проводити з ним 24 години на добу. Якщо він на роботі, не надзвонювати йому кожні півгодини, не закидати смс-повідомленнями. Самі теж не доповідайте, де і з ким ви були, що робили. Якщо він запитає, можете розповісти, але не у всіх подробицях. Корисно на деякий час зникати з життя чоловіка, займаючись своїми справами, - це сильно підігріє його інтерес.
  • У вас має бути свій особистий простір - свої інтереси, захоплення, хобі. Як би ви не любили людини, не можна розчинятися в ньому, жити його інтересами, бажаннями, прагненнями. Жінка, яка постійно дивиться чоловікові в рот і ловить кожне його слово, не може бути загадковою.
  • Вчіться більше слухати, ніж говорити. Якщо ви розмовляєте без угаву, не даєте чоловікові і слова сказати, то навряд чи станете для нього загадкою. Кращий співрозмовник - той, який вміє слухати.
  • Міняйтеся. Не затримуйтесь довго в одному образі. Будьте різною - міняйте стиль одягу, зачіску, поведінку. У жінки можуть бути різні ролі: дівчинка, мама, спокусниця, войовниця, муза і т. Д. Якщо в вас поєднуються різні жіночі архетипи, то ви завжди будете для чоловіка бажаною і загадкової.


Також вам можуть бути корисні статті з розділу Спілкування з чоловіками, наприклад, Як себе вести з чоловіком.

Якщо ви цікавитеся темою спілкування, то радимо заглянути в наші розділи: Спілкування і Спілкування (розділ для дорослих) .



Увага, тільки СЬОГОДНІ!