» » » » Як змусити бігати за вами чоловіка?

Як змусити бігати за вами чоловіка?

Як змусити бігати за вами чоловіка?

Дуже часто буває так, що чоловік ваших мрій не звертає на вас абсолютно ніякої уваги, а численні спроби достукатися до його серця закінчуються невдачею. Але не варто опускати руки і ставити хрест на своїй мрії. Давайте спробуємо разом розібратися, як змусити чоловіка бігати за вами.

Але перш, ніж ви почнете робити які-небудь дії по відношенню до певного чоловікові, запитайте самі у себе: чи є ця людина саме тим, чийого уваги ви так жадайте домогтися? Ретельно зважте всі за і проти. Адже не виключено, що пізніше, його увага може стати для вас тягарем.

Як залучити чоловіка: способи



Ну що ж, почнемо активні дії? Однак варто пам`ятати, що все не так просто, як здається на перший погляд, тому в даному питанні поспіх буде зайвою.

  • Для початку, спробуйте з`ясувати, чи відчуває чоловік вашої мрії симпатію до вас. Якщо так, то вважайте, що половина справи вже зроблено. Якщо ж ви не впевнені чи не знаєте цього, радимо вам трохи попрацювати над своїм гардеробом і зовнішнім виглядом. Постійно міняйте свій стиль. Сьогодні ви спортивна дівчина, завтра ніжна романтична натура або ділова леді. Міняйтеся і дивуйте чоловіка щодня. Звичайно, все добре в міру. Тому не перестарайтеся. Головне завдання таких перевтілень - це зацікавити чоловіка, звернути його увагу на себе, стати перед ним якоїсь "загадкою", яку він неодмінно захоче розгадати.
  • Намагайтеся надавати вашому обранцеві різні знаки уваги на початковій стадії "завоювання". Говоріть йому компліменти, хваліть. Вже давно ні для кого не секрет, що більшість представників сильної статі дуже ласі на похвалу і увагу до власної персони. Найголовніше тут не перестаратися, що б не склалося враження, нібито це ви бігаєте за ним.
  • Щоб чоловік бігав за тобою, певний час Грей його інтерес до себе, а потім різко позбав його всіх компліментів, похвал і уваги які стали для нього звичними за цей час. Пограй в недотрогу, стань недоступною. Адже, як відомо, всі чоловіки мисливці. Долати перешкоди у них в крові. Чергуй такі зміни в своїй поведінці, таким чином підігріваючи його інтерес. Тільки не варто занадто захоплюватися грою. Все добре в міру.
  • Ще один спосіб, як зробити так, щоб чоловік бігав за вами - це люди, які вас оточують. А оточувати вас повинні в основному чоловіки. Наприклад, це можуть бути як ваші потенційні, так і колишні залицяльники. Нехай ваш обранець відчує, що у нього є суперники, які жадають вашої уваги. Створіть навколо себе ореол таємничості, і це, безумовно, зіграє вам на руку.
  • Не забувайте, що жінок від чоловіків відрізняє емоційність. Чоловіки, як правило, стримані, і вважають за краще свої емоції тримати при собі. Тому жіноча емоційність - це те, що їх приваблює. Отже, як тільки ваші стосунки почнуть розвиватися, не варто ховати свої емоції. Тримайте вашого обранця в емоційній напрузі, і він від вас вже нікуди не дінеться. Але знову ж таки - знайте міру.
  • Є ще спосіб, як змусити чоловіка бігати за вами. Повністю увійдіть в його життя. Проявляйте інтерес до його хобі, цікавтеся його справами на роботі, відвідуйте разом з ним спортивні заходи та концерти. Нехай він відчує, що його життя міцно пов`язана з вашою. Так само варто пам`ятати, що фізичний контакт для чоловіка дуже важливий. Легкий флірт в даній ситуації буде як не можна до речі.
  • Станьте для нього жінкою його мрії, нехай йому буде комфортно і легко в вашому суспільстві. Будьте позитивною. І намагайтеся не скаржитися на свої неприємності і проблеми. Чоловіки віддають перевагу жінкам легких в спілкуванні. І навіть якщо ваша зовнішність далека від ідеалу його краси, через деякий час він обов`язково зрозуміє, що ви саме та жінка, з якою він би хотів йти по життю разом.
  • Запам`ятайте, завжди залишайтеся індивідуальністю. Будьте яскравою і незалежною жінкою. Займайтеся своєю кар`єрою, випромінюють позитив, і ви обов`язково змусите чоловіка вашої мрії звернути на вас увагу. І нехай тепер чоловік бігає за вами. Адже ви - саме та жінка, яку кожен чоловік хоче бачити своєї.

Підбиття підсумків



Ну а тепер найприємніше. Давайте підіб`ємо підсумки нашої бесіди: "Як змусити бігати за вами чоловіка?".

Як відомо, кожна людина - індивідуальність, і загальноприйнятого підходу до всіх представників сильної статі, природно, не існує. Ми спробували викласти лише деякі моменти. Імпровізуйте, і ваш обранець неодмінно зверне на вас увагу!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!