Як розвести хлопця?

Переважна більшість жінок прагнуть до легкого життя, яку їм можуть забезпечити чоловіки. Одним із способів є прагнення змусити чоловіка утримувати себе або просто подарувати подарунок. Не чіпатимемо моральної і етичної сторони того, як розвести хлопця. Зрештою, у кожної жінки є совість і вона в змозі визначити, які вчинки погані, а які ні. Переслідувані цілі можуть бути різними: комусь потрібен секс, кому-то - дорогі подарунки, іншим - грошове утримання. До речі, для хлопця такі подарунки - свого роду показник заможності.

Як поводитися?

Не важливо, які цілі ви переслідуєте, коли вирішуєте розводити хлопця, будь то гроші або дорогі подарунки. Існує якась стратегія поведінки. Перш за все, потрібно запам`ятати: ні в якому разі не можна тиснути на жалість і клянчити. Це викличе лише роздратування. Тому жінка повинна мати почуття власної гідності. Потрібно завжди виглядати успішної і незалежною. Так, можна бути студенткою і скаржитися на низьку стипендію, і чоловік буде охоче допомагати, але це буде виглядати, як подачка. А ось уваги успішної і впевненої в собі жінки домогтися складно.

Варто пам`ятати, що чоловік буде очікувати віддачі. Це може проявлятися по-різному. Дайте йому надію на те, що ви обов`язково віддячите його. Це також буде стимулювати його дарувати вам подарунки і надавати грошову допомогу.

Бувають ситуації, коли не тільки жінка розвела хлопця на гроші, але і він її. Тому завжди потрібно бути обережною і акуратною. Серед представників сильної статі теж повно людей, які нечисті на руку і жадають легкого життя.

Як розводити?



Найкращий спосіб розлучення хлопця - це зіграти на його почутті мисливця. Потрібно пробудити в ньому бажання завойовувати вас, і це спонукає його розкрити гаманець.

Якщо ваш обранець дуже багатий, то приготуйтеся до того, що він буде вважати вас меркантильної. Звичайно, насправді так і є, але необов`язково розповідати йому про це. Серед таких представників ще часто зустрічаються індивіди, які впевнені у своїй унікальності і, отже, в тому, що це жінки зобов`язані за ними бігати. З такими чоловіками краще не мати справ.



Для того щоб благополучно розводити хлопців, потрібно спочатку вкласти гроші в свій зовнішній вигляд. Дорога косметика, одяг з бутиків, елітний парфум і так далі - це все зробить вас незалежною і заможною жінкою. Так ви дасте зрозуміти чоловікові, що не потребуєте в його грошах. Відповідно, той захоче довести вам, що може забезпечувати ваше життя на високому рівні.

Але є й інша тактика розлучення на гроші. Для цього потрібно виглядати звичайною сірою мишкою. Є чоловіки, яким подобається одягати дівчину як ляльку: прикраси, брендовий одяг, дорога косметика і так далі. Але такий чоловік буде вести себе як господар, а дівчині ж буде відведена роль дорогий ляльки.

способи розлучення

Отже, перший спосіб розлучення хлопця - це зробити вигляд незалежної і забезпеченої жінки. Показуйте, що у вас все є, а якщо ви чогось захочете нового, то ви в стан самостійно це собі купити. Навіть якщо ви використовуєте образ простушки, будьте впевнені в собі і відповідайте, що вам вистачає того, що є.

Отже, коли чоловік вами зацікавлений, можна почати спустошувати його гаманець. Для цього натякайте йому, що ви така зайнята і життєво необхідна для нього, не будете в порожню витрачати час, яке, отже, потрібно компенсувати. Не соромтеся просити гроші або дорогі подарунки.

Як можна розвести хлопця на гроші, якщо вищевказані способи не діють? Можливо, ви десь перестаралися. Враховуйте почуття міри. Яким би багатим не був ваш обранець, жадібність і великий апетит тільки відлякають.

Не варто намагатися купити чоловіка через секс. Так ви нічого не доб`єтеся. Легкодоступна жінка нікому не цікава. А ось якщо ви будете цінувати себе і не лягати в ліжко з кожним новим знайомим, то тоді і чоловік буде по-особливому ставитися до вас. І головне, не забувайте, що до кожного хлопця потрібен свій підхід!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!