Як просити чоловіка?

Як просити чоловіка?

Кожна жінка народжена для того, щоб бути красивою і опромінювати світ своєю красою. Тому всім нам хочеться, щоб наші чоловіки нас балували, купували нам подарунки і в усьому допомагали. Але якщо обранець часто просто не може здогадатися, чого ж ви від нього хочете? Мовчати і не отримувати своє або надходити розумніше? Звичайно ж, другий варіант нам більше підходить. А тому, давайте розберемося, як просити чоловіка про щось.

  • Будьте прямолінійною. Коли нам незручно просто взяти і сказати, що нам потрібно, ми починаємо ходити коло та навколо. А чоловік, можливо, і сам не проти дати вам те, що ви хочете, але він, бідолаха, не в силах зрозуміти, на що ви натякаєте. Їх мозок працює інакше, ніж наш, це жінки завжди підключають інтуїцію і намагаються читати чужі думки. А представники сильної статі думають, що ми не знаємо, чого хочемо, якщо не можемо чітко сформулювати своє бажання. Для початку, скажіть собі самій: «Я хочу, щоб ...», почуйте своє бажання і тільки тоді озвучте його своїй коханій людині. Наприклад, ви хочете поїхати в Італію. Якщо ви натякнете йому: «Ех, а в Італії, напевно, зараз погода така гарна ...», він подумає, що завгодно, але навряд чи зрозуміє, що ви хочете побачити цю країну.
  • Вкажіть на його особисту вигоду. Не знаєте, як просити гроші у чоловіка? Все просто, покажіть йому його власну вигоду. Що він отримає, якщо дасть вам гроші на нове плаття? Підключайте фантазію. Скажіть, що він отримає гарну, сексуальну дівчину, обтягнуту, наприклад, коротеньким чорним платтям, а під ним, якщо у вас, звичайно ж, залишаться гроші, він зможе побачити маленькі мереживні трусики. Після цих слів ви відразу отримуєте гроші на нове плаття і, на додачу, на нову нижню білизну. Молода людина повинна розуміти, що він віддає і отримує натомість. Це нормальний баланс для відносин. Хочете у відпустку? Скажіть: «Коханий, я так втомлююся останнім часом, та й ти, бачу, зовсім з ніг валишся. Було б непогано зараз лежати на пляжі біля моря з коктейлями, а не збиратися на роботу ». Ось, як у чоловіка попросити гроші.
  • Висловлюйте радість. Кожен раз, коли чоловік щось вам дарує або надає послугу, не беріть це як належне. Завжди показуйте свою радість, висловлюйте емоції, щоб йому хотілося щось для вас робити. Коли він буде бачити, як ви щасливі, йому захочеться і далі робити вас такою щасливою.
  • Голос. Перед тим як просити подарунки у чоловіків, зверніть увагу на свій голос та інтонацію, з якою ви звертаєтеся до нього. Говоріть з ним ніжно, а не строго, як ніби-то ви дитина, що бажає нову іграшку. Улюбленому не сподобається, якщо ви будете просити вимогливо, жорстко і говорити в наказовому тоні. Примхливий голос теж не підходить, так як чоловіків дратує високий тембр.
  • Не робіть його роботу. Якщо ви просите його щось зробити, наприклад, сходити в магазин, повісити карниз і т.д. і бачите, що він не поспішає виконувати ваше прохання, не варто нервувати і доводити йому, що ви можете обійтися і без нього. Не потрібно, почекавши 15 хвилин, вставати і робити самостійно те, що повинен робити він. Таким чином, чоловіки маніпулюють нами. Один раз зробила, значить, і в інший раз впораєшся. Так само вони іноді намагаються впровадити нам думку про те, що самі ми зробимо все якісніше і швидше. Це обман. Чи не підганяйте і не критикуйте, як би він не старався довести вам, що ви виконуєте якусь роботу краще, хваліть його і просто «не помічає» його помилки.




Ми розповіли вам, як правильно просити чоловіка, але ви повинні розуміти, що іноді можете отримати відмову. Ви знаєте свого обранця, як ніхто інший, а тому, користуючись нашими універсальними порадами, знайдіть з часом свій індивідуальний підхід і улюблений буде робити все, що ви тільки побажаєте!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!