» » » Як управляти чоловіком?

Як управляти чоловіком?

Як управляти чоловіком?

Ми - жінки і наше природне бажання - керувати протилежною статтю. Нам же потрібно, щоб чоловік виконував наші бажання, прохання, робив подарунки і компліменти, а не був некерованою машиною для стресу. Все це абсолютно реально, тільки треба знати, як користуватися чоловіком.

секрет управління

Насправді, секрет маніпуляції дуже простий. Він занадто простий, щоб його брали до уваги, тому багато жінок не усвідомлюють його. Секрет в тому, що чоловік зробить для вас що завгодно тільки тоді, коли сам цього забажає. Так, іноді нам здається, що якщо промовчимо, то будемо чекати років зо три, поки він здогадається зробити бажане. Так воно і є. Чоловіки не розуміють натяків, а якщо ви будете мовчати, то ваш коханий просто заплутається. Є, на щастя, більш ефективний метод приручити хлопця: зробити так, щоб те, про що ви мрієте, стало його переконаннями. І тоді, як управляти чоловіком, вам буде набагато зрозуміліше.

Метод соціального впливу

Кожна людина - це частина суспільства і всім нам не все одно, що про нас подумають оточуючі. Ми можемо це заперечувати, але це так. Чоловіки - не виняток. Їм теж важливо, чи поважають їх знайомі, близькі, відчувають до них симпатію, чи можуть вони розраховувати на схвалення з чиєїсь сторони.

Мовчки поспостерігайте за своїм коханим і з`ясуйте, з чиєю думкою він вважається, хто важливий для нього з його навколишнього середовища. Комусь важливо, що про нього думають батьки, комусь - друзі, комусь - начальник. Коли захочете чогось домогтися від чоловіка, змусьте його пообіцяти вам це в присутності значущих. Так ви зможете їм управляти. Падаючим чоловіком в їх очах він не захоче бути.

емоційне маніпулювання



Надайте йому весь спектр емоцій. Завжди показуйте і говорите йому, як вам добре в його присутності. Але не перегніть палицю. Іноді він повинен і сумувати за вас і турбуватися, що ви охололи до нього. Він повинен відчувати і позитивні і негативні емоції. Заохочуйте і карайте його, ви повинні бути загадковою, щоб він не знав, чого від вас очікувати сьогодні. Йому буде цікаво.

Ви зможете отримати все, що захочете, навіть за час одного побачення. Спочатку будьте ласкавою і веселою, потім раптом віддалитеся від нього і поміняйте настрій. Він буде намагатися повернути ваш гарний настрій будь-яким способом. В цей час ви можете зробити так, щоб він немов домагався вашого вибачення, розташування, просив про щось, давав обіцянки і зобов`язання.



Обов`язково хваліть його, коли він робить те, що вам подобається. Висловлюйте вдячність за його хорошу поведінку. Наприклад, ви мрієте про шубі, а він дарує вам мобільний телефон. Киньтесь до нього на шию, радійте, цілуйте, будьте ніжною і сексуальною. Він захоче ще не раз побачити таке захоплення. А через деякий час, як ніби між іншим, промовтесь, що якби це була шубка, ви б взагалі «померли від захвату». Він неодмінно подарує вам шубу в наступний раз.

маніпулювання слабостями

Ми всі маємо свої слабкості, ваш чоловік теж. Спостерігайте і побачите, як інші люди можуть від нього чогось добитися. Буває, що це почуття провини, невміння комусь відмовляти, відповідальність за дані обіцянки, бажання бути краще суперників. Він навряд чи зможе це в собі змінити, а вам це буде тільки на руку.

Головне, щоб не думати потім, що чоловік мене використовує, ніколи і ні за яких обставин не промовтесь йому, яким чином маніпулюєте ім. Сам він до цього не здогадається.

Маніпулювання через його потреби

Ви повинні знати про те, чого він бажає. Покажіть йому, що вам важливо, щоб його потреби були задоволені за недостатністю майна ненав`язливо дайте зрозуміти, що у вас є і свої цінності, які є не менш важливими, ніж його.

Чого робити не потрібно

  • Зазіхати на його свободу. Слухаючи жінку, чоловік намагається зробити все навпаки. Він в душі думає, що його свободі загрожує небезпека. Саме тому ним приходиться маніпулювати приховано.
  • Використовувати наказовий спосіб при зверненні до нього. Приклади: "Коханий, я тут вирішила прибратися, ти, випадково, не виділити трохи часу, щоб мені допомогти? (Замість:« Помий посуд, витри пил, пропилесось! »)." Я буду змушена завтра затриматися на роботі, от не знаю , хто ж забере дитину з садка? (Замість: «Завтра ти забираєш дитину з садка»).
  • Ставити ультиматуми. Ваш улюблений збирається йти на чергову гулянку з друзями? Якщо ви йому це забороните, йому ще більше цього захочеться. Тим більше, коли нам щось забороняють, у нас виникає почуття внутрішнього протиріччя. Зробите розумніший - запропонуйте альтернативу. Запросіть його на прем`єру цікавого фільму, приготуйте смачний романтичну вечерю, заінтригує його так, щоб він сам захотів залишитися. Це повинно бути щось вартісне, щоб він не пошкодував, що не пішов до друзів.
  • Відстороняти його від домашніх справ. Чоловіки теж люблять маніпулювати жінками. Наприклад, просите ви його виконати якусь роботу. Він, начебто, береться за неї з ентузіазмом. Але після виконання, вам доводиться все переробляти. Наступного разу ви вже робите це самостійно, не залучаючи його до цієї справи. Ця тактика називається: «Я б і хотів, але у мене не виходить». Не вірте. Чоловік тільки і домагається, щоб ви вирішили все робити самій.

Тепер ви знаєте, як управляти чоловіком. Найголовніше - самі не станьте об`єктом його маніпуляцій, адже вони теж прекрасно вміють нами користуватися. Використовуйте свою привабливість і сексуальність, чоловіки не можуть встояти перед жіночою красою. На крайній випадок, посилайтеся на нездужання, головний біль, брак свіжого повітря, коли вам щось потрібно. Будьте хитріше і у вас обов`язково все вийде!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!