» » » Як домогтися чоловіка?

Як домогтися чоловіка?

Ви закохані? У вашу голову раз у раз закрадаються підступні думки, як домогтися чоловіка? Не бійтеся цих думок, що не відштовхуйте їх. Це абсолютно нормально - будувати плани про те, як отримати бажане. Не будуйте з себе святу, а прийміть ці думки, як належне. Тільки так ви зможете почати діяти і перемагати. Тим більше, що саме так розмірковують практично всі жінки, а чим ви гірші за них?

Звичайно, вважається, що жінці непристойно боротися за любов протилежної статі, адже це привілей чоловіків. Але, так як чекати поки він сам зверне на вас увагу можна дуже довго або навіть вічно, то приступайте до нападу. Головне, щоб цей напад був таємним, щоб ваш коханий і не здогадувався про те, що на нього відкрито полювання, інакше він може почати чинити опір.

Як завоювати серце чоловіка

Перше, що ви повинні зробити, це вирішити для себе напевно - потрібен він вам чи це коротко тимчасова примха, не варта вашої особливої уваги. Якщо ви відчуваєте, що він - це саме те, що вам потрібно, це ж той, кого ви так довго чекали, то вистачить зволікати! Починайте війну за свою любов.

виділяйтеся



Перший етап знайомства дуже важливий. Ви повинні запам`ятатися йому, виділитися з натовпу, сірої маси. Так як ви жінка, у вас вже є пару козирів у рукаві. Що може бути прекрасніше, ніж витончена жіноча фігурка, обтягнута красивою одягом? Не одягайтеся занадто вульгарно, але і не носіть «паранджу». Ваша родзинка може перебувати всередині вас, але раз у раз виявлятися назовні. Вам видніше, ніж ви можете заманити чоловіка. Тільки запам`ятайте, при першій зустрічі чоловік складає про вас свою думку, і воно буде залежати саме від того, як ви себе ведете і що ви говорите. Так що не зайвим тут буде навіть самопіар.

справа звички

Як домогтися любові чоловіка, який давно вже знайомий з усіма жіночими хитрощами? Стати ще хитріше попередніх його обраниць. Придумайте щось геніально просте, але дієве. Наприклад, розповім вам таку ситуацію. Чоловік, якого я намагалася завоювати, був в любовних справах набагато досвідченіший, ніж я. Здавалося, ніяка жіноча хитрість не спроможна на нього вплинути. Але тут мені згадався Павлов і його експеримент з собаками.



Кожен ранок починався з того, що я в один і той же час надсилала йому невелику, але ласкаве повідомлення. Так тривало буквально тиждень, і він звик до цього маленького ритуалу. На ось настав один прекрасний день, коли я «забула» відіслати смс. Ах, так, ще я забула включити телефон на гучний режим. Звичайно, я очікувала, що він трохи стривожитися, але не думала, що через лічені хвилини в мої двері пролунає дзвінок, і я побачу переляканого коханого на своєму порозі. Ось це і доводить, що любов - це так само і звичка. Якщо хочете зверніть його увагу на себе, то зробіть те, чого він від вас не чекає.

Чоловік повинен домагатися жінку

Всім давно відомо, що чоловіки - завойовники. Він, як і інші, любить добиватися свого, щоб довести собі і іншим, що ось саме він - «крутий хлопець». Дайте йому шанс так повеселитися, нехай намагається боротися за вас, нехай трохи «побігає». Ускладните йому завдання, не виявляйте повну байдужість, але і не підпускайте його занадто близько. Таким чином, вийти, що ви обидва полюєте один на одного, тільки він не приховує цей факт, а ви ще й як.

довіра

Під час бесіди з ним, завоюйте його довіру. Нехай не з першого разу, але спробуйте зробити так, щоб він захотів відкрити вам душу і розповісти про людей, до яких відчуває або відчував колись теплі почуття. Підведіть його до спогадів про щасливі моменти, про події з його життя, які назавжди закарбувалися в його пам`яті. Тут повинен спрацювати науково доведений метод перенесення почуттів. Тобто, коли людина ділиться з кимось приємними емоціями, він починає відчувати щось хороше і до того, кому все це розповідає. А найголовніше, він починає йому довіряти. Якщо ваш чоловік вам довіряє, то вважайте, що він практично ваш.

Як завоювати коханого чоловіка: ще кілька порад

  • Після кількох днів, проведених разом, несподівано пощезайте з поля його погляду. Вимкніть телефон і кілька днів не з`являйтеся. Можете пояснити це тим, що вам потрібно було подумати. Нехай відчує, що вас можна втратити, що без вас йому зле і почне вас цінувати.
  • Викликайте в ньому ревнощі. Хай бачить, що у нього є конкуренти і не розслабляється. Кожен чоловік хоче знати, що жінка комусь ще цікава і що, якщо він піде від неї, вона тут же знайде йому заміну. Так він підживлює свій інтерес.
  • Не кидайте з головою у вир почуттів. Як би ти не закохалася, тримай себе в руках і намагайся завжди зберігати тверезість мислення. Не потрібно весь час йти йому на поступки і намагатися чимось догодити, адже він повинен в вас закохатися, а не почати сприймати, як центр послуг. Це чоловік зазвичай доглядає за своєю дамою, а не навпаки.
  • Слідкуйте за своєю зовнішністю і акуратністю. Ви повинні завжди виглядати на всі 100%. Тільки після цього можна думати, як завоювати чоловіка своєї мрії.
  • Ніколи не сваріться, дівчатам не йдуть матюки.
  • Показуючи йому свій інтелект, не робіть так, щоб він відчував себе дурним в порівнянні з вами.
  • Будьте в один і той же час і сильною, і слабкою. З одного боку, він захоче захистити вас, адже ви тендітна, ніжна жінка, а з іншого - знатиме, що в складний для нього час ви завжди можете надати йому підтримку.

Щоб завоювати серце чоловіка будьте собою, але іноді підключайте свої жіночі хитрощі і тоді він, безумовно, потрапить у ваші мережі! Удачі в "завоюванні"!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!