Як зняти чоловіка?

Коли чоловік намагається зняти жінку для сексу, це всім здається нормальним. Але коли так чинить жінка, це призводить до загальному осуду. Так чим же відрізняється сильний і слабка стать? Хіба у нас не однакові бажання і фізіологічні потреби? Вважається, що жінки обов`язково повинні обтяжувати себе серйозними стосунками, мало не до весілля зберігати себе для одного чоловіка. Ці часи давно канули в лету. Є декілька хитрощів, які навчать вас, як зняти чоловіка так, щоб він цього і не помітив.

Як прийти в бар

Найлегше зняти чоловіка в барі. У цьому місці все люди відпочивають. Кожен, трохи випивши, може легко налаштуватися на сексуальні відносини. Найголовніше, не думайте весь час про те, заради чого ви прийшли. Відчуйте себе актрисою, спробуйте красиво зіграти. Якщо у вашій голові весь час буде миготіти думка про те, кого ж підчепити в цей раз, то кожен чоловік легко зможе розпізнати таку хижачку по бігають очам.

Чи не хочете відлякати свою жертву? Тоді розслабтеся і зробіть так, щоб ваше обличчя говорило про повну душевному спокої і умиротворення. Чи не напружуйтеся, немов пружина, щоб чоловіки не боялися до вас підійти. Спробуйте отримати задоволення від самого процесу знімання.

З ким прийти

Компанія, в якій ви з`явитесь, грає не останню роль. Якщо жертва (чоловік) бачить цілу ораву молодих дівчат, яро які обговорюють моду, косметику або хлопців, йому навряд чи захочеться приєднатися до таких розмов. Але якщо ви приведете дівчину, яка відмінно відчуває себе в чоловічій компанії, то це зацікавить будь-кого.

кандидат



Тепер ви повинні визначитися з кандидатурою майбутнього сексуального партнера. Огляньте поглядом бар (клуб, або куди ви там прийшли). Помітили симпатичного молодого чоловіка? Спробуйте з`ясувати, чи є на його правій руці кільце? Якщо він не одружений, трохи стежте за його поведінкою. Як він себе веде? Він захоплений тільки компанією одного або він теж поглядає на всі боки? Навіщо він прийшов? Спробуйте зрозуміти інтуїтивно, чи готовий він до нового знайомству на нетривалий час. Якщо ви бачите, що його погляд частіше прикутий до пивних барила, то, швидше за все, він прийшов точно не для того, заради чого ви.

погляд

Ну ось, ви, нарешті, визначилися з кандидатурою. Не здумайте, стрімголов, кидатися на нього. Якщо ви збираєтеся зняти чоловіка на ніч, то майте терпіння. У цій справі вистачить і погляду. Очі в очі ... Довго і відкрито. Не потрібно занадто багато театральності, якщо він зрозуміє, що хижачка ви, а не він, то, швидше за все, просто злякається.

Нехай він побачить вашу скороминущу посмішку і подумає, що ви від нього без розуму. Тоді йому не вдасться довго всидіти на місці.

Розумний і кмітливий



Коли ваша кандидатура прибіжить до вас на задніх лапках з пляшкою шампанського, чи не розчаровуйте його. Він упевнений на 100%, що він справжній мачо, а не якась там жертва, так навіщо його переконувати? Сказавши йому кілька комплементов про те, який же він все-таки розумний і класний, вам буде легко зняти чоловіка для сексу. Не звертайте уваги на його дурні жарти або недоречні компліменти, зробіть вигляд, що він не перевершений. Ви-то в будь-якому випадку будете у виграші.

друг

Ну і, звичайно ж, він прийшов з одним. Якби він був з дівчиною, то ви б не звернули на нього увагу. Приділяйте увагу і цій доповнює персони, він повинен теж оцінити вас на вищому рівні. Думка друга для чоловіка грає не останню роль.

розвідка

Під час бесіди звертайте увагу навіть на дрібниці. Якщо він говорить щось типу: «Як я скучив за смачними сніданками», «Як я втомився від життя холостяка» і т.д., біжіть! Коли вам буде це потрібно, ви знайдете, кому починати готувати сніданки. А зараз ви вільна і незалежна жінка, яка прийшла розважитися, а не зв`язати себе міцними узами на наступні роки.

небезпечні дрібниці

Існує ціла купа дрібниць, які легко заважають хорошого сексу. Якщо у нього виникнуть дурні думки в дусі: «А раптом у неї зараз місячні?», «А раптом у неї теж немає презервативів?», «Вона, напевно, ніколи не погодитися на секс в перший же день знайомства», то це тут ж остудить його запал. Спробуйте кинути йому кілька напівнатяків, думаю, вам не варто пояснювати, як це робиться.

Видобуток в руках

Ну, ось ви і отримали пропозицію, якого так чекали. Не давайте йому час подумати, не чекайте, поки він передумає, зривається з місця і ведіть його до таксі. На прощання злегка посміхніться його друга, адже невідомо, хто в наступний раз стане вашою новою жертвою.

Ранок

Ніколи занадто НЕ затримуйтеся після сексу. Не потрібно починати готувати йому сніданок, просто йдіть. Не залишайте йому свій номер мобільного, якщо він наполягає, дайте неправильний номер. Навіщо він вам вдруге, якщо ви завжди знаєте, як і де зняти чоловіка на ніч. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!