» » » Як задовольнити чоловіка?

Як задовольнити чоловіка?

Як задовольнити чоловіка?

Як зробити так, щоб ваш чоловік відчував себе поряд з вами улюбленим і щасливим? Це питання турбує, напевно, будь-яку жінку. Поруч із задоволеним і щасливим і сама такою станеш. А як це зробити? Так, дуже просто! Чоловік просто повинен бути задоволений вашими відносинами. Повинен відчувати, що його люблять, їм дорожать, його не хочуть втратити. А як задовольнити чоловіка? Давайте розглянемо різні аспекти гарантії його задоволеності: їжу, секс, ставлення, розуміння, довіру.

їжа

Ситий чоловік - це задоволений чоловік. А нагодований смачно - ще й вдячний. Так що, якщо хочете задовольнити свого чоловіка, то навчитеся смачно і ситно готувати. Тому що їжа - одна з головних складових чоловічого щастя.

В ідеалі ви взагалі повинні вміти зварити «кашу з сокири». Тому важливо не тільки вміти готувати смачні страви, а й бути готовою до того, щоб на швидку руку і практично з нічого створити якийсь кулінарний шедевр.

Більшість чоловіків з будь-яких запропонованих страв виберуть м`ясо. Чи не ковбасу, не куплені пельмені або котлети з напівфабрикатів. Хороший шматок підсмаженого або запеченого м`яса, манти, домашні котлети, розсипчастий плов - покуштувавши цих страв, чоловік обов`язково залишиться задоволений. Не забувайте і про гаряче. Всілякі супи, розсольники, борщі і солянки значно скоротять шлях до серця вашого чоловіка, який, як відомо, лежить через шлунок. Свіжа випічка і домашній хліб також додадуть бонус в скарбничку ваших відносин.

Але найголовніше - смачна їжа повинна бути завжди. Якщо ви не жінка, а просто скатертина-самобранка, то будьте впевнені, що перший крок до того, щоб задовольнити свого чоловіка, ви зробили правильно.

Секс

Якщо перебільшено описати ставлення чоловіків до сексу, то можна сказати, що вони хочуть завжди і скрізь. Ви готові до такої постановки питання? Тоді частина відповіді на питання, як задовольнити чоловіка, вами знайдена.

По-перше, чоловік не може відмовляти без дійсно поважних на те причин. Це його ображає і розвиває в ньому почуття неповноцінності. По-друге, ні в якому разі не можна карати чоловіка, посадивши його на голодний сексуальний пайок. Як кажуть, сварка сваркою, а секс за розкладом. І, по-третє, потрібно навчитися залишатися для нього завжди бажаною.



Що це означає? Це означає, що необхідно розділяти погляди чоловіка на інтимні стосунки. Не забувайте, що чоловіки люблять експерименти і поновлення в сексуальному житті. А, значить, постарайтеся це життя урізноманітнити. Станьте винахідливі в ліжку, забудьте про табу на оральні ласки, згадайте Камасутру. Придбайте еротична білизна і пару спокусливих панчох.

Є таємні бажання? Спробуйте дізнатися про них. Розпитайте його про сексуальні фантазії і еротичних снах. І, звичайно, не забувайте про власну зовнішність і здоров`я. Чоловіки люблять і хочуть красивих жінок. А красива жінка - це доглянута жінка, не залежно від віку, ваги і статури.

ставлення

Ваше ставлення до чоловіка має бути відповідним. Як говорить народна мудрість, чоловік - голова, а жінка - шия. І не важливо, хто з вас більше заробляє, хто приймає відповідальні рішення і взагалі є лідером в парі. Чоловік повинен відчувати себе головним. І мудра жінка зробить все для того, щоб чоловіка не покидало це відчуття.

Ніколи відкрито не висміювати свого чоловіка. Не робіть йому зауваження при сторонніх. Хваліть його частіше (навіть якщо немає за що!). Адже ви хочете, щоб чоловік відчував себе щасливим і коханим?

розуміння



Психологія чоловіка і жінки настільки різна, що навчитися розуміти один одного їм дуже складно. І все ж це можливо. Ваш чоловік буде безмірно щасливий і безмежно вам вдячний, якщо ви навчитеся його розуміти.

Так, у нього не завжди все виходить на роботі чи вдома. Так, у нього буває поганий настрій. Так, він може бути втомленим або не дуже добре себе почувати. Так, він хоче іноді провести час з друзями. Так, він не хоче ходити з вами по магазинах. Так, він дивиться на інших дівчат! Навчіться щиро розуміти і приймати чисто чоловічі потреби. Адже ви хочете бачити поруч із собою чоловіка? Так чому ж не прощати йому його чоловічі слабкості?

Зрозумійте, що йому іноді хочеться побути на самоті, повозитися з машиною (мотоциклом) або посидіти за комп`ютером. Зрозумійте, що йому нецікаво обговорювати ваші нові наряди. Зрозумійте, що йому цікавіше подивитися футбол, а не мильну оперу. Зрозумійте, що він не спеціально забуває дату вашого знайомства. Просто він чоловік. І у нього свій погляд на світ і на ваші стосунки.

довіра

Довіра - запорука довгострокових і гармонійних відносин. І ми говоримо про взаємну довіру. Якщо ви хочете, щоб ваш чоловік відчував себе щасливим і коханим, то навчитеся довіряти йому і зробіть так, щоб він довіряв вам.

У любовних відносинах що стає самим явною ознакою недовіри? Ревнощі! Навіть якщо ви ревниві по натурі, то виснажує свого партнера підозрілістю. Навчіться ревнувати мовчки і непомітно. А краще взагалі навчитеся не ревнувати!

Те ж стосується і ревнощів з його боку. Не давайте для неї приводу. Якщо ж він, все-таки, ревнує, то спробуйте переконати його (словом і ділом), що він єдиний і неповторний, що краще за нього просто немає нікого в цілому світі.

Але довіра - це не тільки відсутність ревнощів і підозрілості. Довіра - це бажання поділитися чимось наболілим, знайти в особі партнера підтримку. Це прагнення розповісти про свої невдачі і похвалитися досягненнями без остраху бути незрозумілим або осміяним. Довіра - це ставлення до партнера як до самого себе.

Так що довіряйте своєму чоловікові, навчитеся розуміти його. Ставтеся до нього з повагою і увагою. Смачно годуєте і не відмовляєтеся від плотських утіх. І тоді питання, як задовольнити чоловіка, у вас не виникатиме.

Ще більше корисної інформації на цю тему ви знайдете в наших статтях:

Милі пані, не забувайте про себе! Якщо ви повністю «розчиніться» в своєму чоловікові, то ваша сліпа любов і нав`язливе прагнення будь-що-будь задовольнити об`єкт своєї пристрасті будь-якими способами матимуть зворотний ефект. Чоловік просто перестане вас цінувати, сприймаючи все як належне.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!