» » » Як прив'язати до себе чоловіка?

Як прив'язати до себе чоловіка?

Як прив`язати до себе чоловіка?

Знайшла нарешті єдиного і неповторного, з яким хочеться бути весь час? Це чудово, але як бути, якщо чоловік не прив`язаний до жінки так само сильно, як і вона до нього? Адже для міцних відносин потрібні міцні почуття, тому кожній жінці корисно дізнатися, як прив`язати до себе чоловіка.

У соціальних мережах поширена жарт: хочеш зробити чоловіка щасливим - годуй, займайся з ним любов`ю і дай спокій. Частково це правда, але настільки примітивним способом чоловіка до себе прив`язати важко.



Як назавжди прив`язати чоловіка до себе, щоб він і на інших не дивився? Є кілька порад.

чоловіча психологія

  1. Чоловік - це лідер, а жінка йому підпорядковується. Таке розуміння складалося століттями і міцно засіло в підсвідомості людини. Відкинемо убік феміністські погляди, так як вони нам в цій справі не допоможуть. А потрібно ось що: навчіться поступатися чоловікові, підкорятися йому, але не в усьому. Так відносини стануть гармонійними. Але не сильно захоплюйтеся - з дівчиною, яка завжди в усьому погоджується, жити нудно, тим більше, якщо вона робить це на шкоду собі.
  2. Розвивайте в ньому інтерес до себе. У цьому знову ж винен древній інстинкт, тільки тепер уже мисливський: коли чоловік завойовує перемогу, він швидко розслабляється і починає нудьгувати. Ви повинні стати дичиною, яку ніколи не можна повністю зловити. Необов`язково надзвонювати коханому по п`ятсот разів на день, намагатися у всьому йому догодити, говорити, куди йдеш і від кого квіти ... Також важливо не перестаратися. Він повинен розуміти, що не завоював вас до кінця. І так завжди!
  3. Чоловіки дуже люблять щирі красиві компліменти на свою адресу. Важко відмовитися від жінки, яка підтримує чоловічу впевненість в тому, що він самий-самий! Дівчата, умілий комплімент - дуже потужна зброя!
  4. Станьте для нього найближчою людиною, розкрийте як цікава особистість, але не до кінця. Діліться з ним своїми думками, міркуваннями, почуттями, страхами, мріями. Постарайтеся знайти багато спільного. Подружитеся з чоловіком, але по-жіночому.
  5. Поважайте його право на особисте життя. Це стосується особистого часу, особистих речей, особистого простору. Без свободи людина починає задихатися, а чоловік, до того ж, спробує втекти від вас всіма можливими способами. Зрештою, у вас теж повинні бути особисті інтереси! Якщо сенс вашого життя полягає тільки у відносинах з ним, на жаль, але чоловік вас скоро покине.

діємо активно

  • Чоловікові дуже лестить захоплене ставлення друзів до його дамі. Зустрітися з ними, подружитеся і постарайтеся зробити на них гарне враження.
  • Стати ближче один до одного допоможуть спільні заняття, особливо, якщо обом це цікаво. Що робити разом - вирішуйте самі. Так, можна провести разом час на кухні за приготуванням нового екзотичного блюда, а потім з`їсти свій кулінарний шедевр під келишок вина.
  • Впливає на підсвідомість чоловіки. Почуття довіри і дружби у кожної людини викликають ті люди, які на нього схожі. Так і з чоловіками: придбайте собі щось з того, що є тільки у нього, почніть робити те, що робить він, копіюйте в чому-небудь. Наприклад, улюблений обожнює плавання. Запишіться з ним в один басейн і плавайте разом.
  • Всіляко демонструйте чоловікові, як вам добре з ним. Посміхайтеся, завжди будьте в доброму гуморі, піклуйтеся про нього з радістю, говорите приємні слова, із задоволенням і без відмов займайтеся з ним любов`ю. Коли чоловік, втомлений і засмиканий повертається додому, а там його зустрічає ніжна, добра і розуміюча жінка, він коли-небудь, та почне це цінувати і боятися вас втратити.

сексуальні стосунки



Як прив`язати чоловіка сексом? Цим цікавляться недосвідчені дівчата, наївно вважаючи, що секс - це єдине, що може прив`язати чоловіка до жінки. Насправді, якщо жінці нічого запропонувати чоловікові, крім інтиму, він з нею надовго не залишиться. Адже знайти секс в наш час - простіше простого, а от любов і міцні відносини дано не кожному. Звичайно, така ідея виникла у жінок неспроста, і всім відомо, що чоловікам секс дуже подобається. А тому секс - це не метод прив`язки чоловіки до себе, а дуже сильний помічник, який не можна ігнорувати. Спочатку поговоримо про типові жіночих помилки в сексі.

Чого робити не треба

  1. Бути надто доступною. Одягатися в екстремально короткі спіднички і топіки, вести себе зухвало сексуально і намагатися затягнути чоловіка в ліжко. При такій поведінці у чоловіка виникне одна-єдина думка: «Це повія», а значить, і відповідне ставлення до жінки. Краще бути чарівною, з шармом, одягатися в міру сексуально з легкими еротичними натяками (розстебнута гудзик на блузці тощо).
  2. Розповідати про всі свої пригоди. По-перше, у чоловіка може виникнути думка з пункту 1. По-друге, він може почати губитися і сумніватися в тому, що здатний задовольнити таку досвідчену даму. По-третє, нормальний чоловік не бачить таку жінку матір`ю своїх дітей. Досить того, що ви не незаймана (а якщо дівчина, то чи не приховуйте цього).
  3. Мало правильно розповісти про свій сексуальний досвід, потрібно це підтвердити діями. Чи не намагайтеся в першу ніч інтиму показати чоловікові все штучки, яким ви навчилися з минулими партнерами. Нехай це буде відбуватися поступово, та й йому буде приємно кожного разу щось нове.
  4. Не треба також вказувати чоловікові на його мінуси в сексі: маленький член, нездатність задовольнити жінку, невміння цілуватися пристрасно і т.д. Краще м`яко спробувати виправити ситуацію, як потрібно вам, своїми словами, пропозиціями і проханнями. Брехати теж не треба - не симулює оргазм, а навчіть чоловіка доставляти вам справжнє задоволення.

Яким повинен бути секс

Як прив`язати до себе чоловіка остаточно і безповоротно? Додатково до всього вищесказаного зробіть ваш секс ідеальним.

  • Щоб викликати у чоловіка сексуальне бажання, будьте красивою, доглянутою і сексуальною. Про те, як цього досягти, ви можете прочитати в безлічі статей на нашому сайті.
  • Отримуйте і демонструйте задоволення від сексу з ним. У чоловіка різко підвищується самооцінка, коли він бачить вдоволену їм і щасливу жінку.
  • Будьте експериментатором. Міняйтеся, пропонуйте нові пози, ігри, нестандартні ситуації. Чоловікові це буде цікаво.
  • Будьте ініціативної. Намагайтеся ніколи не відмовляти в сексі коханому і частіше починайте приставати до нього перша.
  • Вмійте доставити йому задоволення. Для цього частіше бувайте «зверху», а також в тих позах, які йому подобаються. Вивчіть його ерогенні зони і впливайте на них.

Ну ось тепер ви і знаєте, як прив`язати до себе чоловіка. Успіхів у цій нелегкій справі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!