» » » Чому змінюють чоловіки?

Чому змінюють чоловіки?

Чому змінюють чоловіки?

Нікому не подобається бути обдуреним. Питання чому змінюють чоловіки є важливим їхнім дружинам, дівчатам, улюбленим. Знаючи причини, можна не тільки зробити висновки чи розібратися в уже трапилася зраді, але і можливо їй запобігти.

Чому чоловіки зраджують жінкам

Для початку поговоримо про ставлення до зради. У розумінні чоловіка зрада - це тілесний, фізичний акт. Так що якщо чоловік фліртував або закохався в іншу жінку, але сексу у них не було, він буде вважати, що він чесний і не зраджував своїй половині. Для жінки ж зрада це саме емоційний зв`язок, і така поведінка чоловіка заподіє їй біль, чоловік же буде дивуватися не розуміючи, за що його звинувачують, адже він, на його думку, не зробив нічого поганого. Іноді причиною того, чому чоловіки зраджують жінкам є незнання або нерозуміння того, що вони роблять щось неправильне. Якщо ж домовитися про спочатку, що для кожного з партнерів є зрадою, чоловікові стане зрозуміліше і, знаючи що це зашкодить, він може побажати зберегти відносини і не стане змінювати.

Чому чоловіки зраджують дружинам



Чоловік за своєю природою дослідник, його тягне до нового, йому все цікаво. І якщо в давні часи ці його якості допомагали на полюванні, в освоєнні земель і рухали науку, то зараз, коли середній європейський чоловік найчастіше працює в офісі, живе в комфортних і стабільних умовах, і має одну жінку (на відміну від стародавніх племен і арабських гаремів), від нього не вимагається здійснювати подвиги. Навколо все вже зазнав, а всередині щось гризе. Хочеться нового і незвичайного, для кого-то новим стає захоплення спортом, відео-іграми або подорожі, а чийсь вибір падає на нову жінку. Так що однією з причин, чому чоловіки зраджують своїм дружинам, є нудьга. Нудною може стати і життя зі своєю жінкою і секс з нею, і побутова рутина. Відволікайтеся, пробуйте нове, міняйте зупинку.

Чоловіки можуть змінювати з почуття помсти, щоб помститися жінці за щось або щоб відплатити за зраду з її боку. Знову ж правильним підходом в даному випадку буде не змінювати самої і не провокувати його. Якщо звинувачення порожні, доведіть чоловікові що були йому вірні і хочете бути тільки з ним, покажіть як він вам важливий. Правда, є на світі і патологічні ревнивці, які запросто можуть вбити собі в голову, що ви їм змінили і нічим його не переконати. Але ті хто це робить щиро, не стануть змінювати, адже ви для них важливіше за все, якщо думка про те, що ви могли бути з кимось ще приводить його в жах або сказ. Ті ж хто лукавить, звинувачуючи вас в зраді, можуть робити це щоб отримати право змінити самому.

Чому чоловіки зраджують коханим



Ще однією причиною того, чому чоловіки зраджують коханим, є невпевненість в собі. Такий чоловік прагне довести собі і оточуючим, що він щось може, що він привабливий, мужній і сексуальний. З таким чоловіком потрібно працювати над його самооцінкою, в першу чергу з причинами її зниження, а також надавати йому підтримку і частіше хвалити.

Змінюють не тільки від нудьги, змінюють чоловіки і з цікавості. Якщо інша жінка виглядає краще власної звичної і вивченої уздовж і поперек, якщо вона гарніше, якщо з нею цікаво і вона вміє підтримати розмову і завжди змушує чоловіка відчувати себе важливим і цікавим. У такої жінки є безліч шансів повести вашого чоловіка. Не давайте йому нудьгувати, показуйте, що ви змінюєтеся. Жодна людина не може знати іншого напам`ять, в кожному є приховані сторони. Покажіть йому це, доведіть що йому ще є що дізнаватися про вас. Будьте загадковою, різної, стежте за собою. Зробіть так щоб поруч з вами йому було приємно і цікаво і він не захоче змінювати вам з іншою жінкою.

Знаючи, чому змінюють чоловіки, ви зможете утримати свого чоловіка, а слідуючи цим радам будете розвиватися і самі, пам`ятайте, що відносини це не відпочинок, це взаємний праця двох людей, який буде приносити плоди, тільки якщо ви обидва будете вкладати в нього сили.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!