» » » Чому чоловіки зраджують дружинам?

Чому чоловіки зраджують дружинам?

Чому чоловіки зраджують дружинам?

Дехто припускає, що біда в природному полигамности чоловіків, властивої більшості самців земної фауни, дехто навіть виправдовує невірність цим фактором.

Однак психологи не настільки однозначні і висувають інші, більш соціальні мотиви для зрад.

Чому чоловіки зраджують

Перелічимо основні мотиви зрад.

  1. Звичка. У ліжку з дружиною все вже знайоме, перепробувані всі можливі варіанти, та й загальний побут зробив жінку рідний, а в стосунках хочеться напруження пристрастей і невідомості. Це може послужити причиною для пошуку відносин на стороні. Що ще важливо для чоловіків в сімейному житті можна дізнатися з нашої статті Чому зраджують чоловіки.
  2. Незадоволеність життям. На роботі справи йдуть не дуже добре, кар`єра не вдалася, колеги і друзі успішніші. У такій ситуації чоловік не проти відчути смак перемоги і переваги над оточуючими, завівши коханку або задовольняючись разовим сексом з декількома жінками.
  3. Часті відрядження. Вдалині від сім`ї виникає спокуса закрутити роман або просто позбутися від напруги в жіночих обіймах.
  4. Потреба в пригоди. Є категорія чоловіків, яка змінює заради самого факту невірності. Їх цікавить небезпека бути захопленими, ризик підігріває кров і сприяє виробленню адреналіна- саме ці відчуття і подобаються людині.
  5. Відчуття самотності. Після народження дітей, увагу дружини переноситься на догляд за ними, або навпаки, вийшовши з декретної відпустки, дружина починає багато часу приділяти кар`єрі. Чоловік відчуває себе покинутим, а так як чоловіки в меншій міри схильні працювати над відносинами, а зміни сприймають болісно, вихід вони бачать в новому романі, де інша дама подарує довгоочікуване тепло.
  6. Відсутність загальних інтересів. Часто спілкування між подружжям обмежується обговоренням побуту і особливостями виховання дітей. Якщо немає спільних захоплень або кола друзів, пара віддаляється один від одного, а це може бути чревате пошуком іншої партнерки.
  7. Криза середнього віку. Чоловік відчуває, що старіє і бажає продовжити відчуття молодості. Найпростіше цього досягти, почавши зустрічатися з дівчиною молодше себе, забуваючи про власні роках.
  8. Помста. Викривши дружину в зраді, чоловіки часто намагаються відплатити тим же, щоб показати, як боляче відчути зраду близької людини.
  9. Бажання вийти з-під контролю. Якщо жінка проявляє до чоловіка материнську турботу, контролює кожен крок і постійно вимагає звіту, в чоловікові прокидається непокірний дитина, що бажає виправити ситуацію і зробити все не так, як йому говорять. Деякі знаходять вихід своїм невдоволення в ліжку з коханкою.

Помилково думати, що наявність в житті будь-якого з перерахованих моментів обов`язково призведе до зради, проте, у вас є можливість згладити гострі кути взаємин і ніколи не бути обманутою.

Скільки чоловіків зраджують дружинам



Статистика американських вчених виглядає так: хоча б раз за весь період подружнього життя змінює кожен другий чоловік. При цьому враховуються як випадки разових фактів невірності, так і постійні зради.

За іншими даних виходить число зрадників ще більше і досягає 70%, однак частіше такі показники миготять в молодіжних і жіночих журналах, тому їх достовірність може піддаватися сумнівам.

Ознайомтеся також з іншою статтею по цій темі Чому змінюють чоловіки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!