» » » Чому він не йде?

Чому він не йде?

Чому він не йде?

Ви зустрічаєтеся з одруженим чоловіком або людиною, у якого є інші відносини. Так буває в житті, і ніхто не може зректися, що з ним такого не трапиться. Тому, залишивши в стороні всю моральну підоснову ситуації, потрібно описати тільки об`єктивні причини, чому він запевняє, що не любить дружину, а сімейне життя страшно набридло, все-таки не поспішає розірвати узи шлюбу і цілком присвятити себе вам.

Чому він не йде з сім`ї: причини

Його все влаштовує

На жаль, як не жорстоко, але це правда. Так психологічно влаштовані чоловіки, що не хочеться їм змін у житті. Навіщо, якщо його чекає влаштований побут, чисті діти, готовий обід, а тепло і ласку (якої, можливо, він не може або не хоче отримати від дружини) він отримує від вас?

При цьому він може розповідати про те, як огидно йому живеться, як нелюба дружина, що він все кинув би, але ... і далі слід якась глибока, моральна причина, мовляв, маленькі діти, не хочеться підло зраджувати жінку і інше .

Просто усвідомте, що за цим приховується небажання змінювати щось у житті. Тут тільки вам вирішувати, чи готові ви жити так далі, протягом багатьох років, чекаючи, коли, нарешті, ситуація стане для чоловіка дискомфортною, і він вирішить вибирати між двома жінками. Крім того, немає ніякої гарантії, що він вибере саме вас.

взаємозалежність подружжя

Сімейне життя - далеко не тільки секс, це різні взаємини, коло спілкування, історія знайомства, спільні плани, виховання дітей, формування побуту. І всі ці аспекти життя сформульовані з тієї, іншою жінкою. Подружжя пов`язані один з одним за допомогою цих аспектів. Дуже мало людей готові все кинути і забути заради нових відносин, адже в них доведеться все створювати з нуля.

Він любить дружину

Тут потрібно відзначити, що навряд чи хоч один чоловік зізнався коханці, що його дружина хороша, дбайлива супутниця життя, добра господиня, цікава співрозмовниця. Він, напевно, говорить інше, хоча це зовсім не означає, що чоловік її не любить.



Причина в тому, що чоловіки менше, ніж жінки налаштовані на роботу над відносинами, вони не готові змінюватися самі, обговорювати причини проблем і конфліктів. Часто вони йдуть по шляху найменшого опору і заводять коханок. І як би не парадоксально це звучало, продовжують відчувати теплі почуття до подружжя.

Він задовольняє власні амбіції

Є категорія чоловіків, які вважають наявність коханки невід`ємною частиною свого амплуа. Йому є що розповісти в чоловічій компанії, побачити заздрість в очах співрозмовників, підвищивши тим самим власну самооцінку. Щоб тримати вас поруч, він буде продовжувати говорити, що дружина для нього нічого не значить, і якби інші обставини, він обов`язково пішов від неї до вас.

У такій ситуації почуття і переживання коханки взагалі не беруться до уваги, а все слова не більше, ніж брехня.

фінансова зацікавленість

Як би прагматично це не звучало, але він не хоче ділити майно, чого неодмінно доведеться чекати в разі розлучення. Як би нечисленне було нажите добро, при розділі його виявиться всього половина. На таке піде далеко не кожна людина.

Про інші особливості поведінки чоловіків у відносинах з жінками можна дізнатися з наших статей:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!