» » » Як повернути дружину?

Як повернути дружину?

Як повернути дружину?

Як то кажуть, шлюби трапляються на небесах, а ось псують їх саме подружжя. Але навіть найскладніші моменти у відносинах практично завжди можна виправити. І якщо справа дійшла до того, що один з подружжя покинув сім`ю, не потрібно впадати у відчай. Сьогодні ми поговоримо про те, як повернути дружину.

Напевно, багато хто з вас знають, що чоловіки в силу своєї природи досить холодно і без зайвих емоцій переживають всі негаразди. Для них дії куди важливіше прояви почуттів і зайвих слів. Тому, представникам сильної статі важливо знати, як повернути дружину в сім`ю, а не уподібнюватися емоціям. Адже часто буває так, що чоловік довго відходить від внутрішніх переживань, заглушаючи їх алкоголем і іншими згубними речами, саме тоді, коли ще є шанс щось повернути.

Як повернути кохану дружину

Перш, ніж приступати безпосередньо до дій, необхідно повністю розібратися в собі і ситуації, розставити пріоритети. Зрозуміти, хто їм або в чому була проблема, адже, логічно, що відношення не руйнуються на порожньому місці. Крім цього, важливо розібратися з тим, чи потрібна вам ця жінка. Іноді варто пережити пік негативних емоцій для того, щоб зрозуміти, що це не та, з ким хочеться бути.



Непогано в цій ситуації почути думку кількох людей. Можете запитати поради у близьких друзів, також корисно почути жіноча думка з приводу ситуації, що склалася.

Користь даного етапу ще і в тому, що мозок остигає, починає тверезо мислити, що просто необхідно в критичних ситуаціях. Після того, як ви повністю і безповоротно вирішили, що треба діяти і готові до цього - необхідно приступати. Пам`ятайте, що головне для жінки в стосунках далеко не побут і спільне проживання, а почуття і емоції. Тому, вам доведеться підкорити її серце заново. Але зусиль витратити доведеться вдвічі більше, адже між вами стоїть стіна образи. І останнє, що необхідно пам`ятати, що починати заново відносини варто лише тоді, коли ви усвідомили свої помилки, інакше через якийсь час відносини знову дадуть тріщину.

Як повернути любов дружини



Перше і найважливіше правило в цій нелегкій справі - ні в якому разі не можна маніпулювати жінкою за допомогою спільного дому, дитини, спогадів про тих приємних хвилин, що були проведені поруч. Уявіть, що ви будуєте відносини з чистого аркуша. Тому, всі кошти будуть хороші - побачення, подарунки, вечері, сюрпризи, компліменти. Використовуйте весь арсенал технік, що у вас є. Пам`ятайте, що не потрібно нав`язувати і плакатися. Жінки люблять сильних чоловіків, тому дайте їй зрозуміти, що вам без неї погано, але в той же час не потрібно розпускати зайвих емоцій. Зробіть все для того, щоб ваша улюблена подивилася на вас по-іншому, немов на абсолютно незнайому їй людини. Як повернути дружину в сім`ю, так і в подальшому зміцнити відносини здатна тільки ваша активність. Не будьте ледачим - жінки люблять діяльних і активних чоловіків.

Не забудьте, що конфлікт, який у вас склався обов`язково потрібно проговорити. Все не сказані слова рано чи пізно будуть сказані, але, як то кажуть, хороша ложка до обіду. Крім того, пам`ятайте, що жінки люблять вухами. Тому то, як і що ви говорите дуже важливо. Будьте чесними і не забувайте про компліменти і гріють вуха словах. У той же час, не забувайте і про почуття міри, не потрібно бути дуже наполегливим і нудотно-солодким.

Як повернути дружину з дитиною

Найбільш складна ситуація складається тоді, коли крім подружжя, в розриві бере участь ваша дитина. Схема дії не сильно відрізняється від того, про що ми говорили вище. Але є суттєва особливість, якщо у вас є спільна дитина, варто бути для нього справжнім батьком, навіть якщо дружина пішла з ним. Цікавтеся їм, його здоров`ям і станом. Важливі не тільки питання, але і зустрічі. Жінка повинна зрозуміти, що чадо вам не байдуже. Деякі чоловіки наївно вважають, що жінку можна повернути в родину, підкуповуючи її лише турботою про дитину. Цей метод практично завжди працює, подумайте самі, міцні чи будуть ваші відносини, коли ви будете з жінкою ТІЛЬКИ через вашої дитини.

Як повернути дружину після розлучення

Розлучення, як правило, є точкою у відносинах. Але це далеко не завжди так. Психологи кажуть, що розлучення здебільшого відбуваються через імпульсивного бажання раз і назавжди розлучитися. Тому, якщо ви зрозуміли, що ваше життя стало безглуздою після розлучення, то завжди є шанс повернути вашу любу. Головне в цьому, дати жінці якийсь час на усвідомлення того, що сталося і лише після того, поговорити і почати домагатися її заново. Почати все спочатку. Якщо це дійсно ваш чоловік, то ви обов`язково будете разом.

Отже, якщо у вас пішла дружина, як повернути її ви тепер знаєте. Пам`ятайте, що багато що залежить тільки від вас. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!