» » Як закохати в себе заново?

Як закохати в себе заново?

Любов можна порівняти з багаттям, адже якщо не підтримувати її новими емоціями, вона незабаром загасає, залишивши після себе жменьку попелу. Якими б піднесеними і глибокими не були ваші почуття, з часом їх заїдає побут. В основному трапляється так, що розлучившись, ми розуміємо, наскільки необхідний і доріг нам людина. Уміння відновити згаслі відносини і закохати в себе заново охололі другу половинку може стати чудовою альтернативою розлучення або розставання. Перш ніж затівати аферу з відродженням згаслих почуттів, ви повинні об`єктивно оцінити ситуацію і добре зважити всі "за" і "проти". Якщо ж стало ясно, що ця людина необхідний вам, як повітря, то не залишається іншого виходу, як закохати в себе заново, і для цього вам знадобиться план екстрених дій.

Якщо чоловік охолов

Якщо почуття вашого чоловіка охололи - значить, на те існує якась причина, яка, швидше за все, криється в вас. Варто поглянути на себе з боку: можливо, з життєрадісною, веселою і яскравою дівчини ви перетворилися в нервову, забиту жінку, що заплуталася в рутині невирішених проблем? Тоді все просто - ви стали нудною і нецікавою. Якщо ви стали замислюватися над тим, як закохати чоловіка заново, то змініть щось в собі вже зараз. Спробуйте сприймати навколишній вас під іншим кутом. Не слід вбиратися в легковажні наряди і труїти йому анекдоти, замість цього спробуйте поміняти імідж або змінити свій гардероб. Вам необхідно перестати бути передбачуваною і банальної, змініть зачіску, зробіть гарний макіяж і приготуйте романтичну вечерю - це дасть новий поштовх в ваших відносинах і представить вас з нової, несподіваної сторони.

Як повернути любов хлопця чи дівчини?

За час відносин у вас, швидше за все, з`явилися спільні знайомі і приятелі. Постарайтеся бувати зі своєю другою половинкою в загальній компанії, адже спільні інтереси допоможуть зблизити вас. Роблячи активні дії і розробляючи план того, як закохати хлопця заново, пам`ятайте, що не слід змушувати його ревнувати. Чи не з`являйтеся на святах з новим залицяльником, так як ваш колишній обранець подумає, що у вашому житті все чудово, і цей факт лише віддалить його від вас.



Також розкажіть близьким друзям про те, як вам погано без нього, і як важко ви переживаєте тривалий розставання. Якщо це дійсно справжні друзі, то вони не зможуть тримати в собі таку страшну таємницю і обов`язково розкажуть її вашому колишньому хлопцю. І якщо в ньому залишилася хоч одна іскорка від згаслого полум`я, то він, можливо, задумається над тим, що був не правий, вирішивши закінчити ваші відносини зопалу.

Якщо з якої-небудь причини ваша дівчина охолола до вам і розчарувалася в вас, то повернути її довіру буде не так-то просто. Якщо між вами є якась недомовленість, то необхідно вирішити цю проблему в першу чергу, адже довіра - це головна ланка у відносинах. Знайти вихід з ситуації вам допоможе відверта розмова, можливо, саме його не вистачає у ваших стосунках. Щоб зрозуміти, як заново закохати в себе дівчину, вам необхідно спершу усунути причину вашого розбрату. Може бути, останнім часом ви приділяли їй занадто мало уваги або були дуже грубим? Прийшов час все виправити, не бійтеся зробити перший крок, адже всі труднощі можна вирішити, варто нам тільки подивитися на ситуацію під правильним кутом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!