» » Як повернути відносини?

Як повернути відносини?

Як повернути відносини?

Зустрічаючись з кимось, рідко буваєш цілком впевнений, що це на все життя. На жаль, а може, і на щастя, багато пар розлучаються. Якщо у кого-то ще залишаються почуття до партнера, відчуття того, що розставання стало помилкою і не все ще втрачено, можна спробувати все повернути. Здорово, якщо таке відчуття взаємне, а якщо ні? Поговоримо докладніше про те, як в такому випадку можна спробувати повернути колишні стосунки. Розглянемо дві ситуації: відновлення відносин після сильного конфлікту і повернення відносин після розставання.

Якщо ви сильно посварилися

Бувають сварки настільки сильні, що доходить до биття посуду, взаємних образ і подальшої "холодної війни" протистоять партнерів. Так, ситуація складна, але, можливо, не настільки критична. Щоб повернути відносини на колишній рівень і навіть поліпшити їх, дотримуйтесь цих порад:

  1. "Випустіть пар". Йти на примирення, поки почуття образи сильне, безглуздо - скоро знову посваритеся. Відпочиньте на деякий час, приділіть увагу друзям і близьким, переключіться на що-небудь, що дасть вам позитивні емоції. Також тим самим ви дасте час свого партнера.
  2. Коли заспокоїтеся, почніть тверезо оцінювати ситуацію, що склалася. Що конкретно сталося? На чому заснований конфлікт? Хто насправді не правий і чому? Погляньте на ситуацію об`єктивно, як сторонній спостерігач.
  3. Тепер, коли вам є що сказати партнеру, переходите до розмови. Домовтеся про те, що спокійно обговоріть ситуацію. Не важливо, хто першим зробить цей крок. Вам потрібно висловити один одному всі свої образи, але без відповідної реакції в дусі "На себе подивися!". Висловіться, послухайте іншого, постарайтеся зрозуміти, знайти в результаті корінь проблеми, вирішити її, попросити одне в одного пробачення і більше такого не повторювати. Помилка багатьох пар полягає в тому, що вони не розмовляють, в результаті збирають взаємні образи і сваряться. Потрібно говорити, обговорювати в спокійному тоні, щоб зрозуміти і уникнути сварок.
  4. Отже, ви помирилися, але почуття ніяковості і скутості після недавнього конфлікту ще залишилося. Щоб від нього позбутися, вам потрібно разом отримати позитивні і сильні емоції. Зробити це можна по-різному, як вам більше подобається. Ось кілька варіантів: провести романтичну вечерю, сходити разом на страшний атракціон (потім буде весело), зайнятися коханням і т. Д.

Як повернути відносини після розставання



Якщо ви розлучилися, то ситуація складніша, не факт, що повернути відносини вийде, але якщо є сильне бажання, то постаратися можна. Для початку з`ясуємо, чи потрібно взагалі це робити.

Чи варто повертати відносини?

Перш ніж робити які-небудь спроби по поверненню партнера, гарненько подумайте, чи треба вам це. Постарайтеся зрозуміти, чи була у вас любов до цієї людини і чи любив він вас. Так, ви могли бути дуже закохані, але з партнером було некомфортно, бо він постійно придушував вас, ображав, робив боляче - в цьому випадку у вас не любов, а почуття хворобливої прив`язки до людини, через якого ви і хочете його повернути . Воно вам треба? Адже все повернеться на круги своя і може стати навіть гірше.



Якщо ви впевнені в тому, що минулі стосунки варті того, щоб за них поборотися, то можна діяти.

  1. Знову ж таки, як і в минулому варіанті, спочатку потрібно "випустити пар". Після цього не поспішайте йти на контакт, проаналізуйте, якими були ваші стосунки і з-за чого саме ви розлучилися. Якщо причина в вас, то вам потрібно ізменіться- якщо причина в партнері - то вам потрібно буде м`яко на нього впливати, щоб змінити, або змиритися з тим, що він такий. Також потрібно піддати ретельної ревізії всі ваші відносини, проаналізувати всі конфлікти, які були, і постаратися більше не повторювати цього.
  2. Не поспішайте пропонувати партнерові відновити відносини. Почніть дружити, допомагати один одному, ненав`язливо зміцнюючи зв`язок. У людини знову має виникнути позитивне ставлення до вас.
  3. Після цього партнер відчує, що стосунки налагоджуються, і можна ненав`язливо переводити їх в романтичну сторону. Так, можна іноді згадувати деякі приємні моменти, що були у вас в спільному минулому, робити милі сюрпризи, виконувати бажання партнера. У нього повинно виникнути взаємне бажання повернути відносини.
  4. Коли зрозумієте, що все йде добре, можна запропонувати повернути відносини. Якщо партнер погодиться, вам потрібно буде разом обговорити ваші минулі помилки, з`ясувати, чого тепер партнер хоче в ваших відносинах, постаратися відповідати цьому. Це повинні бути взаємні дії, тому що відносини - це справа обох. Коли один намагається, а інший навіть палець об палець не вдарить, нічого не вийде.

Якщо ж, не дивлячись на всі ваші старання, відносини не виходить відновити, то, може, воно й на краще? Заспокойтеся і просто живіть далі, напевно доля готує вам інше запаморочливе знайомство, яке переверне ваше життя!

Також вам стануть у пригоді ці статті:

  • Як відновити відносини
  • Як повернути почуття


Увага, тільки СЬОГОДНІ!