До чого сниться автобус?

До чого сниться автобус?

Сни нерідко вказують нам на якісь варіанти вирішення проблем, що існують в нашому реальному житті. А до чого сниться автобус?

Сновидіння, в якому вам привиділося, як ви стоїте на зупинці в очікуванні автобуса, є тривожним сигналом підсвідомості. Воно немов звертає вашу увагу на те, що ви дуже прагнете завести серйозні відносини. Ваша душа прагне до сім`ї і затишку, ви просто жадайте любові і ласки. Досить закриватися і пригнічувати свої бажання.

Якщо ж ви бачили уві сні, як сідаєте в автобус, то насправді вам здається, що ваш партнер не рівня вам. Швидше за все, ваші відносини виникли раптово і тільки тому, що ви хотіли хоч якихось відносин, боячись залишитися в повній самоті. Очевидно, що такі відносини вам радості не принесуть, а тому, найкраще що-небудь зробити вже зараз.

Сон, в якому ви їдете в автобусі, говорить про те, що в реальності ви хочете від вашого партнера на порядок більше, ніж те, що він може вам дати. У кожної людини є свої певні рамки, і якщо ви дорожите відносинами, постарайтеся проявити терпимість і зрозуміти свого партнера.

Приємних сновидінь!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!