До чого сниться рожевий?

До чого сниться рожевий?

Рожевий колір - символ ніжності, трепетности, крихкості і жіночого начала. Рожевий буває ніжним, буває яскравим і навіть нудотним. А тому завжди може бути цікаво, до чого сниться рожевий, адже кольорові сни - досить рідкісне явище.

Якщо ви переживаєте про те, до чого сниться рожевий колір, то можете заспокоїтися. Ми бачимо все в рожевому кольорі або крізь рожеві окуляри тоді, коли повністю здорові і щасливі. І в даному випадку такий сон є просто віддзеркаленням вашої умиротворення і безтурботності в підсвідомості.

Якщо уві сні вам привиділося незвичайне рожеве освітлення, або речі і предмети ніжного рожевого кольору, то це може бути символом того, що ви надзвичайно молоді душею і про старість вам ще рано думати. З іншого боку, цей сон як би говорить вам, щоб ви не втрачали часу дарма і брали від життя все, поки є така можливість.

Ще одним символом рожевого кольору є народження дівчинки. Якщо ви вагітні або чекаєте дитину, то, швидше за все, це натяк Світобудови на те, що скоро у вас буде чудова маленька лялечка, ніжна і трепетна, як рожевий колір.

Ще один варіант тлумачення снів про рожевому кольорі - ваші любовні взаємини. Або ви зараз перебуваєте на початковій стадії розвитку відносин і нескінченно закохані в свого партнера, або ж вас незабаром чекає нове романтичне захоплення.

Кожен сам вибирає те тлумачення, яке підходить йому найбільше. Пам`ятайте, що нашій підсвідомості відомо все, і воно саме вам підкаже, який з наведених варіантів вірний.

Приємних сновидінь!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!