» » » Якого кольору любов?

Якого кольору любов?

Якого кольору любов?

Любов ... Це слово кожен сприймає по-своєму. У кого-то перед очима малюється силует коханої людини, хтось згадав учорашню визнання в любові, а у кого-то перед очима заграли всі барви веселки. А яка вона, любов? Якого кольору любов? У всіх цей колір однаковий і що він означає для кожного з нас?

Чи можна розглядати колір любові

Для себе ми можемо уявляти всі кольори, які нам приємні. Тому що це почуття несе тільки приємні відчуття і спогади. Недарма кажуть, що закохані люди «носять рожеві окуляри» і бачать все в рожевому світлі. Вони все навколо себе сприймають крізь призму «рожевих окулярів». Значить, рожевий колір показує задоволеність один одним і всім світом.

У кожної людини є своя аура, і її колір залежить від його помислів, ставлення до життя, оточуючих тебе людей. Чи можна побачити яка аура у закоханої людини? Як повідомляється в інтернет-виданнях таке можна побачити в Ауро-кабінетах. Енергія любові мчить в своєму кольорі, який ми можемо побачити на Ауро-апараті. І вона, як ніяка енергія, чиста.

Людина, яка любить, оточений полем, яке притягує до себе, проникає в саме серце. Якого кольору це проникнення? Часто на картинах художників або фотографіях ми бачимо силуети закоханих пар на тлі заходу або сходу сонця. Золотисто-лілові фарби тут підібрані не просто так. Вони показують ту енергію, яка випромінюється від двох закоханих сердець і зливається з енергією всього світу. І ці фарби, якими малюють промені сонця, передають емоції, енергію, стан душі закоханих.

Кожна любов в своєму кольорі



Любов може виражатися і в зеленому кольорі. Зелений - це колір життя. Якщо Мати дає життя своїй дитині, то вона його шалено любить, цю любов ми можемо побачити в зеленому кольорі, який нам несе гармонію і силу.

Унікальність, багатогранність присутні в кожному з нас. І любов у кожної людини може виражатися по-своєму, а значить, у кожного вона може набувати свої кольори і відтінки, показуючи тим самим стан душі закоханого.

Відповідаючи на питання, якого кольору любов, ми не можемо не сказати про червоний колір, який несе в собі вогонь і пристрасть, жагу і сексуальність, бажання нових незвіданих відчуттів. Червоний колір - це зародження енергії, яка необхідна, щоб створити нове життя. Якщо почуття зародилися, то вони проходять через червоний колір, який просто обпікає полум`ям любові і пізнання нового, до цих пір ще не пережитого.

І, звичайно, з цієї гармонії кольорів можна викидати блакитний колір, який показує духовну основу любові. Цей колір підтримує це почуття, не дає йому згаснути. Блакитний колір показує єдність Земної і Духовного, які і ведуть нас в справжній Світ Любові.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!