» » » До чого дарують троянди?

До чого дарують троянди?

До чого дарують троянди?

Троянди - королеви серед квітів. Це найулюбленіший і найпопулярніший вид квітів, які підносять в подарунок. Багато людей переконані, що колір троянди, яку ви даруєте людині, несе певний сенс.

У цій статті ми розповімо, до чого дарують троянди певних кольорів і яке послання може в них бути зашифровано.

Червоні троянди

Червоний колір передає полум`яні почуття, які дарує відчуває по відношенню до того, кому він їх дарує. Вони як не можна краще підходять для романтичних побачень, палких зізнань і для подарунка на честь Дня святого Валентина. Вважається, що червоний - колір пристрасті, сміливості, любові та краси. Він ідеально підходить, щоб розпалити чуттєве полум`я.

  • Амарантовий-червоний висловлює стійке, тривале бажання.
  • Англійська червона троянда - символ піднесеного бажання.

Жовті троянди

У Вікторіанську епоху жовтий колір асоціювався з ревнощами. Зараз його сприйняття трохи змінилося. Жовті троянди стали дарувати в знак дружби або іноді в знак співчуття. Жовта троянда символізує стримані теплі почуття по відношенню до людини і символізує тихий домашній затишок. Також жовтий колір асоціюється з сонячним світлом, атмосферою радості, щастя і чогось нового. Тому жовті троянди часто дарують хворим з побажаннями якнайшвидшого одужання.

Білі троянди

Білий колір - колір відданості, всепоглинаючої платонічну любов. Він є символом того, що любов сильніша за смерть. Також білий колір символізує чистоту і невинність. Саме тому білі троянди часто використовуються для весільних букетів і весільного оформлення приміщень. Крім того, білі троянди також пов`язані з такими релігійними обрядами, як хрещення або похорон.

Рожеві троянди



Рожевий колір асоціюється з витонченою елегантністю і вишуканістю. На відміну від червоний троянд, які як би кричать про любов, рожеві троянди передають більш ніжне і трепетне ставлення того, хто дарує. Крім того, рожеві троянди ідеально підійдуть для букета з нагоди дня народження молодої дівчини. Рожевий вважається найбільш нейтральним кольором для будь-якого торжества, який ні до чого особливо не зобов`язує.

фіолетові троянди

Фіолетовий - колір прихованого чарівності і неповторного шарму. Фіолетові квіти часто дарують людям з нестандартним мисленням або яскравою індивідуальністю. Крім того, фіолетовий символізує багатство і велич. Тому фіолетові квіти часто дарують діловим партнерам, начальству і вищим колегам по роботі.

помаранчеві троянди

Помаранчевий - дуже теплий колір, який як би говорить «я пишаюся тобою». Помаранчеві троянди прийнято дарувати з нагоди значущих дат і в ознаменування нових досягнень. Приміром, на закінчення школи, університету, з нагоди отримання підвищення по службі і т.д.

Сині і чорні троянди

Такі троянди є рідкістю і дарувати їх потрібно з обережністю. Так як їх колір отриманий неприродним шляхом, у багатьох вони навіюють думки про штучних квітах, а чорний і зовсім асоціюється зі смертю.

Читайте також статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!