» » » Які подарувати квіти?

Які подарувати квіти?

Які подарувати квіти?

Квіти люблять усі люди і це не секрет. Адже квіти - це знак любові і поваги. Особливо приємно коли вам дарують їх на перше побачення, на День народження або на весілля - це найбільш пам`ятні дні в житті кожної людини. У цій статті ми постараємося написати загальну інформацію про те, які подарувати квіти людині на знаменні дати його життя.

Які квіти подарувати на перше побачення

Безсумнівно, що ваше перше побачення - це прекрасний момент, який дуже пов`язаний з вашими переживаннями. Квітами ви підкреслював свої почуття до людини. Побачення - це завжди пора прогулянок і якщо ви принесли дівчині величезний букет троянд, то зрозуміло, що ваша прогулянка буде не довгою.

Отже, які квіти можна подарувати на перше побачення:

  • Напевно половина чоловіків обрали б троянду, як відмінне доповнення до ситуації, що склалася. І напевно, це завжди виграшний хід. Але якщо чесно, троянда стало таким традиційним квіткою, який універсальний на всі свята.
  • Також можна дарувати екзотичні квіти, але цей варіант може не сподобатися людині. Можливо, дівчина любить ромашки, а ви принесли орхідею.
  • Найбільш оптимальним варіантом в питанні, які квіти краще подарувати на перше побачення, є маленький, витончений букетик з набору декількох компонентів (мається на увазі квіти: конвалії, фіалки, ромашка, тюльпани). Такий букет ви можете підібрати, враховуючи характер дівчини, зовнішність і це буде дійсно приємно. Притому, це не величезні троянди, дівчині не буде складно йти з квітами. Вот такой вот практичний рада від фахівців - флористів.


Я думаю, що з квітами, які даруються на перше побачення, ми розібралися. Ми не нав`язуємо вам свою думку, а просто перераховуємо можливі варіанти (які найчастіше і вірні в питанні: яку квітку подарувати дівчині?).

Як вибрати квіти на День народження



Квіти на День народження вибираються також ретельно, як і основний подарунок. Також намагайтеся робити красиві композиції, вибирайте квіти під характер людини. Якщо ж ви не знаєте, які людина любить квіти, то повертайтеся до універсального варіанту - троянди. Дійсно ці квіти, просто безпомилково стануть відмінним доповненням до подарунка. Троянди також потрібно підбирати таким, чином, щоб людина зрозуміла, які відносини у вас до нього. Тобто, якщо ви даруєте рожеві троянди - значить, ви підкреслюєте свої ніжні почуття до людині- червоні - символізуватимуть красі- білі - показують ваше уваженіе- червоні, до сильної любові. Всі квіти мають свій прихований мову, який допомагає їм спілкуватися і дарувати радість будь-якій людині.

Квіти на весілля

Знову ж таки, на весілля найчастіше дарують троянди, це традиційно для молодят, як символ любові і краси. Букет вибирайте ніжних тонів. Також на весілля люблять дарувати лілії, але пам`ятайте, що найкраще попередньо дізнатися, чи немає алергії у молодят. Адже запах лілії дуже сильний. Зверніть увагу на букет з гербер, виконуйте його в розмірі 9 квіток, з гербери легко гратися, можете підібрати, як і однотонний букет, так і строкатий. Не забувайте про конвалії, адже виходячи з народних повір`їв, букет з конвалій обіцяє багато щастя в майбутньому молодятам.

У висновку хотілося б дати трохи інформації про те, які квіти в горщику подарувати людині. Більшість людей схиляються до того, щоб дарувати різні фіалки, герань, модно дарувати орхідею. Також не потрібно боятися дарувати екзотичні спатіфіллуми, кротони, кімнатні троянди. Не забувайте про фікуси, коли він цвіте, можна спостерігати прекрасну квітку і притому відмінно влісивается в інтер`єр.

Ми дали загальні поради або рекомендації, щодо вибору квітів, які можна подарувати людині, не знаючи його переваг в кольорах. Не забувайте радувати своїх близьких і коханих людей, подарунком у вигляді красивого букета квітів просто так, не чекаючи прапори дат. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!