» » » » Якого кольору дарувати квіти?

Якого кольору дарувати квіти?

Якого кольору дарувати квіти?

Квіти в різних життєвих ситуаціях можуть стати як прекрасним доповненням до подарунка, так і самим подарунком - все залежить від конкретного приводу. Однак необхідно знати, якого кольору дарувати квіти в різних випадках і різним людям. Тільки так можна правильно виразити за допомогою них ті почуття, які ви відчуваєте до людини. Адже кожен відтінок квітки є символом певного відносини або настрою. Поговоримо про це докладніше.

Перед тим як визначитися з кольором, необхідно підібрати квіти відповідного виду для певного приводу. Про це докладніше читайте в нашій статті Які квіти дарувати.

Якого кольору квіти дарувати дівчині

На питання про те, які квіти можна дарувати дівчатам, відповідь проста: будь-які. Але щоб догодити конкретній дівчині, необхідно визначитися з вашим ставленням до неї. Якщо вас поки пов`язує легка симпатія, то прекрасно підійдуть квіти рожевих відтінків. Вони символізують ніжність і теплі почуття, одночасно обіцяючи чарівний період романтичних відносин.

Про те, що вам добре і весело з дівчиною, скажуть квіти оранжевого кольору. Букет з нагідок дасть їй зрозуміти, що вона привносить у ваше життя теплоту і свято. Квіти цього відтінку є також символом врожаю і сили.

Якщо ви вже сильно закохані і бачите в дівчині свій ідеал, можете сміливо дарувати їй квіти блакитного кольору. Букет з незабудок, пролісків або дзвіночків говорить про чистоту вашої любові і нескінченної вірності своїй обраниці. Такий варіант підійде для юної і скромною особи.



Про те, які квіти подарувати коханій дівчині, ви можете дізнатися з нашої статті - Які квіти подарувати дівчині.

Які квіти дарують жінкам

Багато хто цікавиться тим, якого кольору троянди слід дарувати жінці. Це також залежить від почуттів, які ви до неї відчуваєте. Якщо вас пов`язують палкі відносини і сильна пристрасть, то краще класичних червоних троянд нічого не знайти. Вони символізують стихійні почуття, подібні до вогню, який спалює все на своєму шляху. Такий символ можуть мати практично всі квіти червоного кольору.

Коханій дружині, а також матері або жінці, яка викликає у вас глибоку повагу і навіть захоплення, можна піднести букет з білих троянд. Вони виступають символом величі, благородства і духовної чистоти. Те ж стосується і білих лілій.



В знак вдячності та щирої дружби жінкам дарують також троянди жовтого кольору, не дивлячись на досить поширену думку про те, що вони служать "символом розлуки". Детальніше про жовтих трояндах читайте в статті - До чого дарують жовті троянди.

Екстравагантним жінкам будь-якого віку і статусу сподобаються квіти фіолетових відтінків. Вони означають ваше захоплення їх вишуканістю і витонченістю натури. Роблячи подарунок у вигляді букета бузкових квітів, ви як би схиляюся перед оригінальністю жінки.

Які квіти дарують на ювілей

Відповідь на це питання залежить від статі і віку іменинника, ну і, звичайно, від того, ким він для вас є. Наприклад, існує правило: якщо ви йдете на чоловічий День народження, слід придбати букет із синіх або блакитних кольорів, а в разі жіночого свята - рожевих.

Для ювілею молодої дівчини підійдуть рожеві і бузкові відтінки кольорів, а також композиції в жовтих і помаранчевих тонах. Жінкам постарше краще дарувати букети з троянд чи орхідей білого або злегка рожевого відтінку. Вважається, що жінкам у віці, як правило, найкраще дарувати чайні троянди. Їх відтінки від світло-лимонного до коричневого є символом поваги. Такі квіти прийнято дарувати на ювілеї елегантним і жіночним особам.

Солідним чоловікам, колегам по роботі або начальникам на ювілей краще дарувати білі квіти. Вони будуть висловлювати вашу повагу до іменинника. В даному випадку для букета слід підбирати квіти тільки одного виду.

До речі, буде корисно дізнатися також про те, які букети прийнято підносити з нагоди весілля. Про це читайте в нашій статті - Які квіти дарують на весілля.

Про те, що символізують відтінки різних кольорів, ви можете прочитати в нашій статті - Що означає колір квітів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!