» » » Як зробити троянди з листя?

Як зробити троянди з листя?

Як зробити троянди з листя?
Як зробити троянди з листя?

Восени всюди лежать красиві осіннє листя: жовті, помаранчеві, червоні. Шкода, що така краса пропадає. Однак з цього листя можна зробити чимало виробів, наприклад, букет троянд! Якщо вас зацікавила ця тема, то ми детально розповімо вам, як зробити троянди з листя. Цей незвичайний букет можна зробити всього за пару годин, і він стане незвичайним предметом декору у вашому домі.

Як зробити троянди з кленового листя

Зазвичай для виготовлення букета використовуються кленове листя, і починати робити троянди краще саме з них. Кленові листки досить великі, тому з ними зручно працювати. Коли ви наберетеся досвіду, можна брати листя інших дерев, наприклад, осикові або березові, з яких вийдуть гарні трояндочки невеликого розміру.

Для букета з кленового листя вам знадобиться оберемок кленового листя, ножиці і нитки.



Гуляючи по парку восени, збирайте кленове листя. Не беріть занадто маленькі, засохлі, надірвані, брудні. Для однієї троянди краще вибирати листя одного відтінку. Щоб листя не згорнулися, умільці радять пропрасувати їх праскою між аркушами паперу.

  1. Візьміть аркуш клена, зігніть його навпіл лицьовою стороною назовні. Поверніть листочок в щільний рулон - це буде серцевина нашого троянди.
  2. Далі починаючи укладати пелюстки навколо серцевини. Візьміть аркуш більшого розміру, складіть його поперек і обмотайте їм серцевину. Таким же чином прикріпіть наступний пелюстка, але розташуйте його на протилежному боці від першого.
  3. Для кожного наступного пелюстки постарайтеся знайти лист більшого Розарозміру. Продовжуйте робити троянду, поки вона не досягне бажаного розміру. Чим більше кленового листя ви використовуєте, тим пишніше буде ваша троянда.
  4. Знизу щільно скріпіть нашу троянду нитками. Ви можете знайти в парку кілька невеликих гілочок і зробити з них стебла для троянд. Для зелені букета також можна використовувати кленове листя. Ви можете знайти ще зелені або червоні, все залежить від вашої фантазії.

За описаним вище алгоритмом зробіть стільки троянд, скільки ви хочете. Умільці радять змастити готові квіти рослинним маслом, використовуючи пензлик. Так квіти довше збережуться, не засохне і не втратять своєї краси.

Якщо вас зацікавила тема виготовлення декоративних квітів, то вам буде корисна стаття Як зробити букет своїми руками.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!