» » » Як зробити троянду з гофрованого паперу?

Як зробити троянду з гофрованого паперу?

Як зробити троянду з гофрованого паперу?

Давайте подумаємо, що складніше зробити хлопцеві - купити квіти в магазині або вивчити керівництва по створенню троянд власними руками, придбати всі необхідні матеріали: папір, ножиці, клей, скріпки, скотч, а потім витратити цілий день на створення квітів для своєї коханої? З одного боку, всі ми любимо живі пахучі квіти, але з іншого - вони не зможуть висловити всі почуття, на відміну від саморобних, створюючи які, людина весь час думав лише про вас.

Інструкція

Не можна сказати напевно, для кого саме було створено це керівництво. Швидше за все, воно підійде і для хлопчиків, які хочуть порадувати кохану, і для дівчаток, які бажають прикрасити квітами вітальні листівки, шкатулки, наклейки і колажі. Перед Вами покрокова інструкція про те, як зробити троянду з гофрованого паперу:

  • Нам не доведеться будувати незрозумілі, складні схеми або модульні композиції, ми просто візьмемо гофрований папір і почнемо творчий процес. Складемо папір в стільки шарів, скільки буде пелюсток у майбутньої троянди. Складав рулон в 12 шарів (ширина 3,5 см). По довгій стороні відміряє і відрізаємо папір з висотою в 6 см.
  • Виходить прямокутник, у якого тепер потрібно відрізати кути (зверху більше, знизу менше). Але так, щоб пелюстки залишилися між собою з`єднані. Розгортаємо рулон і отримуємо ланцюжок 12-ти пелюсток.
  • Чи не роз`єднуючи пелюстки, скручуємо їх нижні, більш довгі частини.
  • Щоб обробити менший край пелюстки, накручуємо його на зубочистку, папір здавлюємо. Так скручуємо кожен окремий пелюстка, щоб зафіксувати вигини.
  • За допомогою двох великих пальців на руках, створюємо ефект опуклості - витягаємо вглиб все пелюстки.
  • Беремо пелюстки за ніжки і складаємо по колу, щоб вийшов бутон. Робимо це дуже акуратно, щоб не пошкодити квітка. Фіксуємо знизу ниткою або дротом отриманий бутон.

зелені чашолистки

  • Вирізаємо чашолистки із зеленої гофрованого паперу. Форму підбираємо на свій смак. Їх можна зробити природної форми або трохи простіше.
  • Точно так же, як ми це робили з пелюстками троянди, скручуємо чашолистки.
  • Знизу прикріплюємо шпажку з дерева. Чашолистки приклеюємо до основи троянди, шпажку і бутон заклеює зеленої папером, їх кінці ховаємо. За бажанням, можете доробити ще кілька листочків для квітки.


Тепер ви знаєте, як зробити троянду з гофрованого паперу! Насправді, це дуже цікаво.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!