» » » » Що символізують кольори?

Що символізують кольори?

Що символізують кольори?

Нам кожен день доводиться бачити найрізноманітніші кольори. Вони присутні в одязі, навколишній світ. Кожен колір має своє значення. Поговоримо про те, що символізують кольори.

Білий колір

Білий колір - символ чистоти і досконалості. Він благотворно впливає на енергетику людини. Люди, яким він подобається, звичайно чесні і акуратні, але вони мають чимало ворогів. Як правило, їм властивий спокійний темперамент.

Червоний колір

Червоний колір символ життєвої енергії. Він активує, притягує погляд і зігріває. Такий колір подобається сильним і сміливим людям, які нерідко виявляються дуже мстивим. Одяг червоного кольору носять ті, хто бажає виділитися з натовпу. Він заряджає людей особливою енергією, надаючи їм активність і бадьорість.

Помаранчевий колір

Помаранчевий є колір творення. Він оптимістичний, спонукає до свободи і дії. Помаранчевий колір може активізувати приховані можливості людини. З його допомогою можна досягти будь-яких цілей. Ті люди, які вважають за краще помаранчевий колір, сильні духом, вони способи впливати на інших і швидко завойовувати популярність. Вони часто стають лідерами.

Жовтий колір

Жовтий колір символізує любов до життя. Він здатний принести радість і сміх, а також стимулює розумові здібності. Вважається, що жовтий колір подобається творчим людям, які відрізняються чесністю і старанністю. Також його вибирають ті, хто хоче стати багатим і досягти успіху в житті.

Бірюзовий колір



Бірюзовий колір символізує гармонію між серцем і розумом, досвідом і мудрістю. Він активує у людини приховані таланти і дозволяє їх максимально розвинути. Такий колір воліють люди, які жадають досягти не тільки успіху в житті, але і просвітління.

Зелений колір

Зелений колір символізує гармонію. Він послаблює збудження і допомагає позбутися негативних емоцій. Такий колір благотворно впливає на нервову систему. Люди, яким він подобається, звичайно ведуть спокійне життя, є жалісливими і сентиментальними. Вони довірливі і постійні, але їх досить часто зраджують навколишні люди.

блакитний колір

Блакитний колір уособлює не тільки мудрість, а й спокійна вдача. Він сприяє розслабленню і надихає на здійснення добрих справ. Такий колір вибирають люди, які прагнуть до духовних досягнень. Вони не відрізняються егоїстичністю, можуть бути безхарактерними і пасивними.

Синій колір



Синій колір символізує натхнення, справедливість і відданість. Він сприяє здійсненню бажань навіть тих, які на перший погляд здаються нездійсненними. Люди, яким подобається синій колір, як правило, дуже організовані і мають гарну витримкою. Вони сприйнятливі і можуть підкорятися іншим. У них добре розвинене логічне мислення.

Фіолетовий колір

Фіолетовий - це колір, який символізує доброту і мудрість. Він є дуже потужним, тому його вважають за краще лідери. Фіолетовий колір допомагає збалансувати духовну і фізичну енергію. Люди, що віддають йому перевагу, схильні пишатися, у них чудово виражено почуття власної гідності і є ораторські здібності. Але при цьому вони часто не помічають своїх недоліків і можуть бути досить жорсткими з оточуючими.

Рожевий колір

Рожевий - колір Венери, який символізує любов. Він дозволяє налагоджувати взаємини з оточуючими людьми. За допомогою рожевого кольору можна залучити в своє життя другу половинку або наповнити ніжністю вже наявні відносини. Також він допомагає зцілитися від душевних ран, підвищити самооцінку і запобігти виникненню неприємностей в житті.

Коричневий колір

Коричневий колір символізує захист. Він дозволяє убезпечити себе і привертає в життя тільки хороші події. Коричневий колір притягує багатство, успіх і достаток. Він подобається людям, які готові піти на все заради досягнення своєї мети.

колір індиго

Індиго - колір, який символізує духовне зцілення та просвіта. Він допомагає дізнатися про минулі життя і інших світах. Його вважають за краще люди, яким подобається містика і непізнане.

Сірий колір

Сірий колір уособлює захист від психічних і фізичних нападів. Він ефективно нейтралізує негативну енергію і дозволяє швидко позбутися від проблем. Люди, які вибирають цей колір, відрізняються чутливістю і добрим серцем.

Чорний колір

Чорний колір символізує таємничість і загадковість. Його вибирають люди зі спокійним характером. Нерідко вони володіють здібностями до предвиденью, але при цьому далеко не всі ними користуються.

Також вам може бути цікава стаття Що означає колір квітів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!