» » » » Люблю колишнього хлопця: що робити?

Люблю колишнього хлопця: що робити?

Люблю колишнього хлопця: що робити?

Нерідко закохані розлучаються, але далеко не завжди це проходить безболісно. Адже почуття ще живі, і хочеться повернутися до людини, який все ще доріг. У цій статті ми спробуємо розібратися в такій нелегкій темі і поговоримо про те, як розлюбити колишнього.

Люблю колишнього хлопця: що робити і як забути?

В першу чергу слід перестати думати про нього, адже подумки ви проживаєте з ним певні моменти і емоційно все більше прив`язується до нього. Найкраще зайняти чимось свої думки. Це може бути нове хобі, відвідування курсів, семінарів або знайомство з цікавими людьми. Не варто нудитися вдома, потрібно більше спілкуватися, заводити нові знайомства. Все це допоможе забути коханого.

шукайте недоліки

Після розставання з коханою починає здаватися, що він був ідеальним, хоча це напевно далеко не так - інакше розставання б не сталося. В цьому випадку слід згадати все погане, що було між вами. Почати варто з недоліків колишнього коханого, напевно у нього їх було чимало. Згодом в пам`яті спливуть причини сварок, а також неприємні ситуації, які ви пережили. Все це допоможе позбутися від почуттів до колишнього коханого.

Знайдіть нову любов



Щоб забути стару любов, потрібно знайти нову, тому можна сміливо вирушати на дискотеки, виставки або попросити подругу організувати для вас побачення наосліп. Можливо, вам пощастить і ви зустрінете гідного людини, який буде вас любити і поважати. Ось тільки не варто ходити в місця, де може виявитися ваш колишній, так як почуття налинуть знову і ви нічого не доб`єтеся.

Звернемося до психологічних вправ

Якщо не виходить забути кохану, можна спробувати робити прості вправи. Так, наприклад, фахівці радять протягом декількох тижнів ввечері дивитися на полум`я свічки, уявляючи, як ваші спогади про коханого згорають в ньому. Також можна написати на папері історію ваших взаємин, після чого спалити все. Таким чином ви раз за разом будете психологічно приймати ваш розрив і нарешті усвідомлюєте, що відносини закінчилися і шляху назад немає. Незабаром ви відчуєте полегшення і будете готові зустріти нову любов.

Якщо все ж ви не хочете здаватися і всім серцем бажаєте повернути колишнього коханого, то вам можуть стати в нагоді поради з наших статей:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!