» » Як же мені його забути?

Як же мені його забути?

Як же мені його забути?

Нерозділене кохання приносить багато душевних страждань. Нещасний закоханий втрачає інтерес до життя, впадає в депресію, але в глибині душі все ще сподівається, що коханий або кохана обов`язково полюбить його (її). Однак якщо всі надії на взаємну любов втрачені і залишилася лише одна душевна біль, то пора позбавлятися від цього гнітючого стану. Щоб не мучити себе, потрібно забути про кохану людину і почати нове життя. Ми дамо вам кілька порад про те, як забути колишнього, знову знайти радість життя і стати відкритою для нових щасливих відносин.

Як забути коханого чоловіка: крок за кроком

Крок 1 - Дати волю почуттям

Відразу після розриву або повного усвідомлення того, що він більше не повернеться і не буде поруч, вас переповнюють негативні емоції, тому в першу чергу треба звільнити себе від них, дати їм вихід. Якщо хочеться плакати - плачте, це полегшить стан. Хочеться слухати сумну музику і дивитися жалісливі фільми про кохання - слухайте і дивіться. Добре, якщо є вірна подруга, яка допоможе у важкій ситуації, вислухає вас. Вимовити їй від душі, розкажіть про свої переживання. У пригніченому стані у вас навряд чи буде бажання займатися чим-небудь, тому по можливості влаштуйте собі пару вихідних. Відпочиньте, виспіться. Якщо є бажання отримати заряд нових емоцій і відчуттів - сходіть потанцюйте в клуб, зустріньтеся з друзями і т. Д. Тільки не треба шукати чоловіка на ніч, щоб помститися колишньому - самі потім будете шкодувати.

Крок 2 - Позбавлення від минулого

Після викиду емоційного негативу біль стає менше, але все одно залишається. Спогади про те хороше, що було в стосунках, все ще не дають спокійно жити. Як же мені забути його? Коли ми любимо, то дивимося на улюбленого, як на ідеал, як на кращого людини на світі. Щоб позбутися від романтичного милування колишнім, потрібно дуже ретельно проаналізувати список його недоліків, особливо тих, які стосуються вас. Це дуже допоможе охолодити ваші почуття і поглянути на колишнього тверезо. Отже, беріть великий аркуш паперу і ручку і перераховуйте один за одним під цифрами всі недоліки колишнього, які тільки зможете згадати. Цей список потрібен не для того, щоб принизити його, а для того, щоб полегшити ваш стан. Записуйте все, що вам не подобається в колишньому (зовнішність, характер, спосіб життя - зачіпайте всі сфери). Наприклад: ніколи не здійснював романтичні вчинки, часто грубіянив, знущався над моєю кішкою, забув про річницю, занадто впертий, не стежить за своїм зовнішнім виглядом, ніколи не дзвонив мені перший і т. Д. Потім вийшов список уважно перечитайте і усвідомте написане, і ви відразу помітите ефект. Список цей зберігайте до тих пір, поки повністю не розлюбити колишнього, а в хвилини ностальгії діставайте і перечитуйте.



Як же його забути? Потрібно позбутися від усього, що нагадує про колишнього. Приберіть подалі його фото, його речі, які залишилися у вас вдома, видаліть його з друзів в соціальних мережах, не слухайте музику, яка нагадує про нього, не ходіть там, де можна його зустріти і т. Д. Необхідно виключити зі свого життя все , що може про нього нагадувати.

Крок 3 - Оновлення, нові враження та емоції



Як мені забути колишнього? Переключити увагу і думки з нього на себе кохану! Переживаючи про те, що пройшло, ми абсолютно забуваємо про себе, запускаємо себе і свої справи. Подивіться на себе в дзеркало - сумна і заплакана жінка. Пора здригнутися! Для початку наведемо зовнішній вигляд в порядок - зробимо нову зачіску, пофарбувати в красивий колір, зробимо класний манікюр і педикюр. Якщо треба, влаштуємо релакс-день: запашна ванна, маска на обличчя, приємна музика і свічки ... Можна і порадувати себе обновками - купити нове плаття, яскраву помаду або витончені туфельки. Також при бажанні можна зайнятися облаштуванням свого житла - зробити його більш яскравим і затишним, щоб у вашого нового життя воно радувало вас кожен день. Красива і оновлена, ви знову відчуєте радість життя! Тепер пора взятися за Захоплення і роботу. Знову знайти смак до життя допоможуть заняття спортом, нові захоплення і знайомства, хобі. Багатьом допомагає "відхід з головою" в роботу.

Дуже важливо отримувати нові яскраві емоції та враження, тому не сидите вдома в чотирьох стінах. Ведіть активне життя - відвідуйте цікаві заходи, зустрічайтеся з приємними вам людьми, гуляйте, знайомтеся. Не варто намагатися шукати нового чоловіка, поки біль від минулих відносин не вщухла. В іншому випадку ви перенесете свої образи і страхи в нові відносини, і вони можуть їх зіпсувати. Чоловік повинен з`явитися у вашому житті тоді, коли ви повністю переживете біль від втрати старих відносин.

Крок 4 - Усвідомлення минулого і нові відносини

На кінцевому етапі ви вже не будете мучитися питанням про те, як забути колишнього, не будете відчувати страждань. Все, що залишиться, - це спогади про минулі відносини і легкий смуток. Кажуть, що кожна людина в нашому житті - вчитель, при цьому не важливо, погано або добре він себе вів. Також кажуть, що якщо пара розпалася, то винні в цьому обидва. Тепер вам потрібно тверезо та об`єктивно подивитися на минулі відносини і проаналізувати їх, зрозуміти, в чому був не правий партнер, в чому помилилися ви і чому в результаті навчили вас ці відносини. Це не марна трата часу, як може здатися на перший погляд. Зрозумівши суть минулих відносин, ви зможете уникнути своїх помилок в майбутньому і побудувати більш гармонійні відносини, але вже з новим чоловіком.

Коли ви пройдете всі ці стадії, перед вами відкриються райдужні перспективи, з`являться шанси зустріти нову любов і знову стати щасливою. Дуже нерозумно і неправильно думати, що якщо вас кинув саме цей чоловік, то вас більше ніхто і не полюбить і ніхто, крім нього, так ідеально вам не підійде. Дуже багато жінок, зустрівши нову любов, навіть подумки дякують своїх колишніх за те, що вчасно залишили їх наодинці. Інакше як би вони зустріли свою справжню любов? Подумайте, адже і у вас все може скластися так. Головне - пережити все поступово, стільки часу, скільки вам буде потрібно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!