» » Як позбутися від колишнього?

Як позбутися від колишнього?

Як позбутися від колишнього?

Якщо проблема колишніх відносин встала перед вами настільки різко, що навіть довелося запитати поради у всесвітньої павутини, то це вимагає негайного вирішення.

Проблема, як позбутися від колишнього хлопця чи дівчини не так складна, як може здатися на перший погляд. Просто потрібно поглянути на неї зсередини, як самого (або самої) себе, так і спробувати проникнути в думки колишнього партнера.

Ситуації розриву відносин:

Колишній мене переслідує

І дійсно, коли колишня пасія чергує біля твого під`їзду і намагається в сотий раз «з`ясувати» ваші на даний момент неіснуючі відносини, це не може не тримати в напрузі. Мовою психології це називається сталкинг. Чи не той звичайно, який сповідував Дон Хуан, а всього лише нав`язливе стан переслідування на тлі нерозділеного кохання. Така людина хвора. І діяти з ним потрібно вкрай обережно.

Відкидати і бути грубим - це найгірше, що можна зробити в цьому випадку. Будь-яка заподіяна біль по відношенню до цієї людини - це зайвий привід дати йому насолодитися власною ницістю. Зрозумійте, раз справа доходить до такого, то любить він не вас, а власний біль. Від якої і отримує незрівняне задоволення. Це, свого роду, справжній мазохізм. Так як позбутися такого чоловіка або хлопця?

Для початку позбавите його джерела його ж задоволення - його болі. Ні в якому разі не ведіть себе агресивно або грубо. Не варто також говорити про свої нові відносини, якщо вони є - це було б просто царським подарунком для нашого сталкера!

Не треба й брати вину виключно на себе, кажучи слова на кшталт «вся справа в мені, ти гідний (-на) кращого». В цьому випадку ви ризикуєте почути щось типу «Дорога! Я вилікую тебе! Я врятую нас! ».



Ну, а якщо все з`ясування відносин перейшли позамежну грань, пам`ятайте, що в 99 відсотків, така людина - боягуз. Хтось повинен поговорити з ним, інакше це не припиниться. Але, ні в якому разі не застосовувати фізичну силу! Пам`ятайте, його біль - це потужне джерело його ж насолоди. Не робіть таких подарунків!

Якщо вірити Бегбедеру, то любов живе три роки. Ось три роки і доведеться терпіти нападки колишнього, якщо не докласти зусиль і мудрості до вирішення конфлікту.

Нарцисизм колишньої пасії

Це відноситься і до питання, як позбутися від колишнього хлопця, так і до того, як остаточно розлучитися з дівчиною. Бо цей порок відноситься до обох статей. Проблема в тому, що хтось вирішив, що він або вона занадто хороший, щоб його кидали.

Зараз зусилля потрібно докласти якраз в сторону агресії. Дайте зрозуміти своїй колишній хворий на нарцисизм половинці, що ви особистість. А з особистістю потрібно рахуватися. Бувають випадки, коли він або вона починають згадувати всі ваші промахи в минулому. Дайте такій людині зрозуміти, що він не домінує над вами, покажіть силу духу. І якщо в першій ситуації доводиться мати справу з невдахами, то в цьому випадку людину краще «обламати». Як тільки такий нарцис побачить вас в компанії гідного людини, всі претензії миттєво випаровуватися. А найголовніше, наш нарцис перестане дезінформувати ваших спільних знайомих. Причина та ж - він боягуз.

Колишня дружина

Шлюби теж руйнуються, тому питання, як позбутися від колишньої дружини буває актуальним. Відповідь проста: просто будьте чоловіком і не ображайте без причини ту, якої клялися в любові. Поговоріть як раніше. І проблема зникне.

Наприкінці хочеться сказати, що починаючи відносини, потрібно думати виключно головою, а не ... і тоді ваші світлі думки ніколи не спаде на думку про те, як позбутися від колишнього хлопця, дівчата, чоловіка або дружини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!