» » Як залучити колишнього?

Як залучити колишнього?

Як залучити колишнього?

Всі люди мріють про кохання. Хтось ретельно приховує свої почуття, інші ж, навпаки, говорять про них відкрито. Є люди-одинаки, які ніколи не любили, але мріють про це.

І ось, коли настала щаслива пора: любов в серці, тверді чоловічі обійми, метелики в животі. Здавалося б, щастю немає меж, і ніщо не може завадити. Але з кожним днем ви ніби віддаляється, один від одного все більше і більше, і настає такий момент, коли він йде. Не хочеться в це вірити і визнаватися, що ви частково самі зруйнували свої відносини. Любов чоловіка і жінки - це союз двох людей. І все помилки, радості діляться на двох. Ви також не хочете вірити в те, що він не повернеться. І всіма способами намагаєтеся його повернути.



Як залучити колишнього - складне питання. Для початку треба зрозуміти: навіщо вам це потрібно? Згадати і плюси, і мінуси. Тверезим розумом, а не серцем вирішити: це дійсно любов або прихильність, егоїзм? Адже любов ніколи не вимагає нічого взамін, вона дарує свободу і вибір. Залучити колишнього хлопця можна, але ніхто не дає гарантії, що він знову не піде і не розіб`є вам серце.



Як привернути увагу колишнього - перестати дивитися через рожеві окуляри. Зрозуміти, що вам доведеться змиритися з його недоліками. Важливо знати, що люди не змінюються. І якщо ви думаєте, що зможете на нього якось вплинути, то це казки. Навряд чи людина зміниться, поки сам цього не захоче.

Як залучити колишнього хлопця: дії

  1. Працюйте над зовнішністю і не тільки. Він повинен побачити тебе чарівною: з новою зачіскою, макіяжем, стильно одягненою, а не заплаканим в сльозах. Тоді він вирішить, що втратив дуже багато.
  2. Випадкова зустріч. Вам варто зблизитися з колишнім. Не варто, звичайно, його вартувати під вікнами. А ось піти на День народження вашого спільного друга варто. Вам потрібно стати частиною його життя.
  3. Будьте веселою. Це корисно для не тільки здоров`я. Колишній помітить, що ви зовсім не переживаєте через розрив, а живете повним життям, що неодмінно стане цікавим для нього і зачепить його самолюбство.
  4. Більше спілкуйтеся. Почніть з ним спілкуватися. Виключно, як друзі. Робіть це не часто, тримаючи рибку на гачку. Чи не розмовляйте з ним на тему відносин. Це його злякає.

Ніколи не варто повертатися до минулих розмов. Потрібно йти далі. Якщо вам вдалося вийти на рівень спілкування, то далі слід показати йому, що він вам не байдужий. Варто зробити якісь дії, але непотрібно перегинати палицю.

  1. Дієвий спосіб. Це енергозалежність. Можете вірити чи ні, але це так. Я перевірила це на собі, тому хочу поділитися з вами. Світ зав`язаний на енергіях. Коли ви зустрічаєтеся з чоловіком, вступаєте з ним в інтимні стосунки. Ви стаєте, залежні від нього, а він від вас. Причому, навіть якщо ви розлучаєтеся, ви продовжуєте його підтримувати своєю енергією на підсвідомому рівні: це ваші мрії, розмови про нього, зосередження на даному об`єкті і на всьому, що пов`язано з ним. Завдяки вам, чоловік просувається по кар`єрній драбині і про вас не згадує. Але ось вам порада: переведіть свою енергію на себе, і не мине й місяця, як колишній почне вам дзвонити. Писати і пропонувати зустрітися. Потрібно володіти величезною волею і витримкою, щоб це зробити. Вам допоможе в цьому медитація, зараз і завантаженість.
  2. Магія - в інтернеті повно пропозицій допомоги. Але я б не радила звертатися до магів. Це стосується привороту. Вони не несуть в собі нічого крім зомбування і можуть відбитися негативно на вашу подальшу життя.

Якщо людина вам по долі, він обов`язково повернеться, в потрібний час. Як би важко не було, іноді, ми не знаємо, від чого Господь нас вберігає. Усвідомити ми можемо це тільки через час. Життя дається нам, щоб навчитися любити по-справжньому, не вимагаючи нічого натомість.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!