» » Як забути колишнє кохання?

Як забути колишнє кохання?

Як забути колишнє кохання?

Він пішов? А ти була готова піти на все заради нього одного! Ти зациклилася на ньому і просто не бачила інших чоловіків. А він так просто зібрався і пішов ... Тепер ти потихеньку згасає, втрачаєш красу, здоров`я, молодість, тому що просто не знаєш, як забути свою любов. Але задумайся, хіба тобі це потрібно?

Кожен з нас стикався з подібною проблемою. З думками про те, що будинок спорожнів і там ніхто тебе не чекає, нікому готувати смачну вечерю, не чути більше ласкавого «на добраніч». І не важливо, хто наважився перервати відносини, навіть якщо це була ти, все одно не легше. Проте, життя на цьому не закінчується, а дуже навіть часто тільки починається. Існують різні методи, які дадуть тобі зрозуміти, як забути коханця, тільки підбери собі відповідний.



Для початку, ти повинна сама захотіти позбутися від цієї напасті. Переживай, бійся за себе, своє здоров`я, емоційний стан. Злякайся, і тоді бажання боротися за своє щастя не змусить себе чекати!

Як забути колишнє кохання: поради

  • Поговоріть по душах. Кожен психолог порекомендує тобі, перш за все, висловитися. Не тримай все в собі, поговори з подругою або звернися до кваліфікованого фахівця. Менше залишайся наодинці з собою і своїми «чорними» думками. Розвійся, сходи в клуб, в кіно, парк, кафе, проводь час з друзями. Також можна зайняти себе переглядом хорошою комедії або читанням захоплюючої книги. Ще кращий варіант - зайнятися спортом, щоб не тільки відволіктися, але і поліпшити свою фігуру.
  • Зв`язок минулого з майбутнім. Дуже часто, жінки намагаються повернути колишніх чоловіків, навіть після того, як самі стали ініціатором розриву. Вони забувають про той біль, яку завдавав їм колишній коханий. Бувають випадки, коли пара стає щасливою після того, як сходиться знову, але так буває не завжди. Щоб зрозуміти, чи варто повертати відносини, рекомендується почекати 6 місяців і якщо жалю про втрачену любов залишилися, можна зробити спробу все повернути, якщо немає - забути назавжди.
  • Райдужні емоції. Якщо все ж довелося розлучитися, спробуй згадати своє хобі, займися творчістю і не помітиш, як пролетить час. А час, як нам відомо, лікує!
  • Розставання і прощення. Ваш шлюб розпався. Як забути свого колишнього чоловіка? Спробуй просто пробачити його і відпустити. Чи не з`ясовуй з ним відносини при кожній зустрічі, а просто побажай йому щастя. Якщо ви прийняли остаточне рішення розірвати стосунки, скандали та взаємні звинувачення вже точно не допоможуть. Не потрібно говорити погано про нього в компанії спільних друзів, все відразу ж вирішать, що такий негатив викликаний почуттям злості і помсти. Тим більше, що спогади поглиблять стресовий стан і змусять пережити неприємні моменти заново.
  • Назустріч до свого щастя. Обірви всі контакти з колишнім чоловіком - видали номер його телефону, електронну пошту і все інше. Звичайно, якщо у вас немає спільних дітей. Обережно постався до нових романів, скороминущим зустрічам, психологи радять не піддаватися хвилинним поривам, так як вони не принесуть радості в перший час.

Сподіваємося наша стаття допоможе Вам пережити розставання з колись коханою людиною, і підкаже, як жити далі. Надалі, Ви самі вирішите, чи варто Вам спілкуватися зі своїм колишнім, і можливо Ви навіть будете дружити. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!