» » Як правильно розлучитися?

Як правильно розлучитися?

Як правильно розлучитися?

Кожен з нас мріє про щастя, а це щастя зазвичай пов`язане з коханою людиною. Всі бажають один раз в житті укласти шлюб, прожити все життя з коханою і ніколи не відчувати біль розставання. Але це життя, а ми люди ... Може здаватися, що ви розпланували все наперед, в собі впевнені на мільйон відсотків, а в якийсь момент життя так круто все змінить, що плани на 30 років встануть під велике сумнів.

Як правильно розлучитися з чоловіком, хлопцем



Отже, ініціатором розлучення виступаєте ви. Найголовніше, запам`ятайте, заводити розмову про розставання потрібно тільки тоді, коли ви на 100% впевнені в своєму рішенні !!! Якщо сумніваєтеся, не мучте себе і партнера. Пам`ятайте, відрізати хвіст завжди боляче, але ще більш боляче, якщо його повільно пиляють маленькими шматочками, немов знущаючись. Якщо рішення прийнято, тоді вам на допомогу конкретні кроки:

  1. Підберіть відповідний момент. Ви-то вже кілька місяців готувалися до розмови і приймали рішення, а ваш чоловік до цього самого дня нічого не підозрював. Оцініть емоційний стан партнера. Намагайтеся не зачепити його чоловічого самолюбства. Не варто поспішати, але затягувати розмову не треба. Будьте впевнені у своєму рішенні.
  2. Не потрібно розлучатися по телефону або за допомогою повідомлень. Уявіть себе на місці вашого чоловіка. Ви повинні сказати про своє рішення розлучитися - в очі, чітко пояснити причини і дати висловитися йому. Будьте готові до будь-яких реакцій.
  3. Чесність. Будь ласка, будьте чесними з людиною, яка не намагайтеся себе виправдовувати або жаліти його, таким чином, ви тільки дасте зайве надію. Звичайно, не варто заглиблюватися в подробиці, але і складати казки - не найкращий варіант.
  4. Попросіть прощення. За все, навіть за те, що вирішили розлучитися. Прощення хоч якось знімає вантаж з ваших плечей, допоможе далі йти по життю легше.
  5. Дякуйте. Згадайте, адже ви колись так були щасливі, дякуйте за ці моменти. Дякуйте за те, що людина давала вам в проведене разом час, за те, як змінив вас, за все! Знайдіть в собі сміливість подякувати йому за те, що між вами було. Подяка не дозволить вам піти в негативні емоції і сварку.
  6. Не потрібно вестися на провокації. Якщо хлопець тисне на жалість і плаче, намагайтеся тримати себе в руках і бути твердою, зберігати спокій. Пошкодуєте, а потім рано чи пізно виникне знову цей же розмова. Виплутатися з цього замкнутого кола буде дуже складно, якщо ви проявите свою м`якість.

Як правильно розлучитися з дівчиною

  1. Якщо ви прийняли рішення розлучитися з дівчиною і не "тягніть гуму". Що ж, це по-чоловічому. Але залишайтеся чоловіком і далі: не йдіть по-англійськи, що не попрощавшісь- не розлучайтеся по телефону або за допомогою повідомлень. Зустріньтеся особисто.
  2. Скажіть про своє рішення спокійно і чітко. Дівчина може істерити, ви не впадайте в негативні емоції. Не варто давати їй помилкову надію.
  3. Забудьте про фразу "давай залишимося друзями". Почнемо з того, що дружби між чоловіком і жінкою взагалі не може бути. А тим більше дівчина, яку кинули, буде постійно відчувати надію на відновлення відносин, якщо поруч буде миготіти її колишній.
  4. Подякуйте дівчину і попросіть вибачення за все. Знайдіть в собі сміливість сказати це, не даючи надію.
  5. Коли розлучаєтеся з дівчиною, обов`язково повідомте їй, що не відчуваєте до неї почуттів. Цей момент дуже важливий для неї, повірте. Недомовленість знову ж веде до надії.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!