» » » Як розлучитися з одруженим?

Як розлучитися з одруженим?

Як розлучитися з одруженим?

З давніх-давен вважається, що відносини з одруженим чоловіком ніколи ні до чого не приведуть, особливо якщо у нього є діти в шлюбі. Часто коханки роками живуть ілюзією того, що їх одружений коханець розлучиться з дружиною, і буде вірно любити тільки її любу, одружується на ній і у них з`явиться купа дітлахів. Як правило, коханки одружених чоловіків всього лише їхні жертви, якими вони вдало маніпулюють, створивши особливу психологічну залежність від нього самого. Як розлучитися з одруженим чоловіком, переставши ламати життя собі, його дружині і дітям?

Психологія відносин з одруженим чоловіком

Дуже часто ми чуємо жіночі вигуки: Допоможіть розлучитися з одруженим чоловіком! Але, як правило, суспільство, налаштоване негативно по відношенню до коханкам, такі фрази просто ігнорує. Що ж робити жінці, що опинилася в ролі коханки? Перш за все, потрібно розібратися в тому, чому жінка все-таки зважилася на відносини з невільним людиною. Причин виникнення таких відносин може бути кілька:

  • жінці необхідний одружений чоловік, щоб знайти матеріальне рівновагу;
  • жінці відчуває себе спокійніше і впевненіше з одруженим чоловіком, який цінує її, тим самим підвищуючи їй самооцінку, ніж з тими, хто зустрічаються з нею будучи вільними, а потім кидають;
  • жінка довго не може знайти чоловіка для шлюбу, і готова на відносини з навіть з одруженим чоловіком аби не бути самотньою;
  • жінка не готова до серйозних стосунків, тому їй простіше зустрічатися з одруженим невільною людиною;
  • жінка підсвідомо мстить одруженим чоловікам, так як в дитинстві її з матір`ю покинув батько, пішовши до коханки.


Виявивши причину, потрібно спробувати її опрацювати, і якщо немає змоги зробити це самій, то можна записатися до хорошого психоаналітика, який в кілька сеансів допоможе позбутися від існуючих комплексів. Коли ви відчуєте, що стали внутрішньо вільними від тих проблем, які вас обтяжували, ви з легкістю розлучитеся з одруженим чоловіком.

Способи розставання з одруженим чоловіком



Якщо ви все-таки зважилися розлучитися, то давайте розглянемо найпоширеніші способи того, як розлучитися з одруженим коханцем:

  • Простий спосіб. Підготуйтеся заздалегідь до останньої зустрічі зі своїм коханим: обміркуйте слова, красиво одягніться і попросіть свого друга почекати вас на дорогій машині біля будинку, де ви вирішили зустрітися з одруженим коханцем. Під час розмови будьте впевнені в собі і спокійні, але злегка сумні, щоб ваш коханий залишився в деякому подиві. Після сцени розставання спокійним кроком зійдіть вниз, підійдіть до машини свого друга і помахайте колишнього коханця рукою. Рідко який чоловік після такого розлучення не буде дивитися у вікно, але якщо ваш коханець належить саме до такого типу чоловіків, то попросіть його проводити вас до дверей, де він точно все побачить.
  • Романтичний спосіб. Ви накриваєте стіл зі свічками, одягаєте вишукану білизну і запрошуєте його до себе. Коли він приходить, то ваш вечеря повинна доповнюватися розмовами ні про що і багатозначними паузами. Після вечері займіться з вашим коханцем сексом, і постарайтеся зробити все для того, щоб він залишився з вами до ранку. А коли ваш одружений коханий прокинеться, скажіть йому про те, щоб він більше не приходив, нічого не пояснюючи. Цей спосіб того, як розлучитися з одруженим чоловіком, вважається найкрасивішим і болючим одночасно.
  • Хуліганський спосіб. Запросіть одруженого коханця до себе додому на певний час. До його приходу зберіть все те, що він подарував вам протягом розвитку ваших відносин, в який-небудь великий пакет. Як тільки ваш коханець здасться на горизонті, дочекайтеся поки він ближче наблизиться до вашого вікна і викиньте йому на голову все подароване їм. Практично жоден чоловік таке нездатний простити.
  • Екзотичний спосіб. Посварився з одруженим коханцем в пух і прах, хлопніть дверима і підіть. Почекайте кілька днів, потім виберіть у календарі найближче свято, підіть в зоомагазин і купити якусь екзотичну живність. Це може бути змія, павук, тарган, а якщо ваш улюблений скорпіон зодіаку, купіть йому скорпіона. Красиво упакувавши подарунок, пошліть його разом з посильним, приклавши записку з такими словами: «Сподіваюся, що (тут вставте назву того, кого купили) замінить мене, тому бажаю вам щастя і великого потомства. Спасибі за все і прощай ». Мало якого чоловіка така посилка порадує, тому розставання вам гарантовано.

Розлучившись з одруженим чоловіком, обов`язково видаліть зі свого життя все, що буде вам нагадувати про нього - листи, подарунки, номер телефону, фотографії та навіть спільних знайомих. Так, ви зможете швидше і безболісніше забути про ваші стосунки і зав`язати нові знайомства з вільними людьми.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!