Як знайти коханця?

Як знайти коханця?

Жінки - це унікальні істоти. Спочатку вони з дитинства мріють вийти заміж, а після того, як весільну сукню трохи припало пилом в шафі, мріють про новий чоловікові. Звичайно, мова йде не про кожній представниці прекрасної статі. Зустрічаються різні жінки. Комусь хочеться гострих відчуттів, ризику бути викритої, комусь - кохання, ніжності, пристрасті і поцілунків. Хтось просто мріє знайти багатого коханця і не в чому собі не відмовляти. Так, сімейне життя - не просте штука, іноді дружина лежить біля сплячого чоловіка і просто мріє про те, щоб він дарував їй хоч якісь емоції. Раз на те пішло, давайте подумаємо, як знайти коханця.

Навіщо потрібен коханець

Чому у жінок виникає гостра нестача нового чоловіка, ми вже розібралися. Але, уявіть, що у вас вже з`явився цей шанувальник. Що доброго він вам дасть?

  • Енергію і сили від нової закоханості,
  • Якісний, регулярний секс,
  • Блиск в очах,
  • Жіноче здоров`я та міцні нерви.

Як не помилитися з вибором

Якщо ви вільна, то знайти такого чоловіка зовсім не складно. А ось у заміжньої дами занадто багато справ: домашні турботи, прибирання, прання, приготування, діти і т.д. Просто взяти і відшукати коханця - мало, потрібно розуміти, що він зобов`язаний відповідати деяким вимогам.

Найголовніше при виборі - чоловік повинен бути адекватним. Якщо він буде занадто непередбачуваний, то може накликати на вас справжню біду. Ви ж не збираєтеся розлучатися з чоловіком?



Перш за все, поставте собі за мету:

  • знайти коханця,
  • отримати від нього море приємних відчуттів,
  • швидко розлучитися.

Ви повинні отримати все те, чого вам не вистачає в сімейному житті, але при цьому не прив`язатися до коханця.



Основні вимоги до чоловіка:

  • він повинен вміти тримати язик за зубами,
  • він повинен поважати ваш шлюб і розуміти, що чоловік для вас пріоритетнішою,
  • він повинен бути романтичним, сексуальним, мати почуття гумору і т.д.

Одружений і не одружений

  • Зверніть увагу на одружених чоловіків. Багато жінок заводять стосунки тільки з такими партнерами. Їх перевага в тому, що вони дорожать своїм шлюбом, не хочуть розлучатися, а тому вже точно вміють зберігати таємниці. До того ж, вони вже навчилися розуміти тонкощі відносин. Це відмінний тип коханця.
  • З вільним чоловіком зустрічатися легше, тому як саме він підлаштовується під вас. У нього більше вільного часу, ніж у одруженого і ви зможете бачитися тоді, коли захочете.

Як завести коханця

Найголовніше - знати, де шукати. Ви повинні розуміти, що знайти коханця не так просто, як здається на перший погляд. Якщо ви замужем, то навряд чи будете часто відвідувати різні тусовки і нічні клуби.

  1. Робота. Як же тоді надходить більшість представниць слабкої статі? Звичайно, вони починають придивлятися до чоловіків, які працюють разом з ними. Ви теж можете скористатися цим варіантом, але тільки пам`ятайте, що про ваші таємних відносинах завжди може дізнатися хтось з колег і розпустити плітки. А якщо ви станете улюбленою темою для обговорення у всього колективу, то ризикуєте бути викритої і вдома.
  2. Знайомі. Знайти гідного коханця легше, якщо ви маєте широке коло спілкування. Не обмежуйте себе тільки роботою і побутом, тоді у вас з`явитися безліч варіантів серед своїх знайомих чоловіків.
  3. Подруга. Ваш пошук може полегшити саме подруга. Якщо ви керуєте з кимось дружбу і точно знаєте, що на цю дівчину можна покластися, то півсправи вже зроблено. Ваш чоловік знає, що ви дружите, тому не стане переживати, відпустивши вас удвох на прогулянку. А ви вже зможете самі вибрати, куди піти. Знайти коханця буде не складно, якщо ви іноді будете ходити в бар, кафе або ресторан. Найголовніше, бути на 100% впевненою в подружці.
  4. Хобі. Як знайти коханця? Запишіться на якусь секцію. Знайдіть своє хобі і прикривайтесь ним. Відмінний вибір - спортзал або фітнес-центр. Там перед вами постане величезний вибір симпатичних чоловіків зі спортивними фігурками.
  5. Несподіванка. Ну, якщо ви відрізняєтеся великою сміливістю, то можете закрутити роман навіть з таксистом, сусідом або масажистом.
  6. Інтернет. Сьогодні дуже поширені віртуальні відносини. Вони приносять позитивні емоції і не так згубні для шлюбу. Якщо вам такий варіант не підходить, і ви хочете реального чоловіка, то можете просто познайомитися з ним в Інтернеті і зустрітися в реалі. Тільки будьте обережні і не забувайте видаляти всі повідомлення.

Як знайти багатого коханця

Перш ніж шукати багатого-пребагато чоловіка, подумайте, чи точно він вам потрібен. Уявіть ситуацію, що ви його вже знайшли. Що вам це дасть? Ну, купить він вам колечко з діамантом і пару хороших речей. На цьому його щедрість, швидше за все, закінчиться. Будете зустрічатися у нього, у вас вдома або на знімній квартирі. Навіщо йому вас наряджати? Одного гарного халата буде цілком достатньо.

І ось милуєтеся ви своїм перснем, дорогими нарядами і думаєте про те, як же оплатити всі рахунки по квартирі. Йому про це начебто говорити і незручно. Для нього це дрібниці. Йому не потрібна бідна красуня, яка мріє про те, щоб він якомога частіше відкривав свій гаманець. Такий коханець захоче сильну незалежну жінку.

Якщо ви все-таки не передумали і як раніше мрієте про багатому принца, то одягайтеся якісно і зі смаком і ходите в місця, які орієнтовані на заможних людей. І завжди пам`ятайте, що деякі багатії воліють їздити в свій офіс на метро.

Будьте обережні, завжди продумувати, як зустрічатися з коханцем так, щоб ваш чоловік нічого не запідозрив. І обов`язково замітає за собою сліди, щоб ваше сімейне життя не постраждала від того, що вам захотілося розважитися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!