» » » Де знайти чоловіка?

Де знайти чоловіка?

Де знайти чоловіка?

Будьте впевнені, якщо ви сьогодні на 100% визначили для себе, що хочете вийти заміж, ви досягнете цього!



Але перед тим, приступити безпосередньо до пошуків чоловіка, необхідно попрацювати над собою.



Ось що вам слід робити:

  1. Вивчіть матеріал на тему того, як спокушати чоловіків. Пам`ятайте, спокушання можна ототожнювати з розбещення, навчитеся змушувати чоловіків мріяти про вас.
  2. Ретельно продумайте свої запити щодо чоловіків, якими рисами характеру він повинен володіти, що повинен вміти і мати. Пропишіть свої домагання. Не робіть планку нереально завищеною, але і не варто себе недооцінювати. Інакше вийде так: де знайти чоловіка, ви дізнаєтеся, а у виборі конкретного екземпляра помилитеся.
  3. Як ні парадоксально на перший погляд, не потрібно зациклюватися на одному заміжжя. Для цього зараз же знайдіть собі захоплення, постійне заняття, а ще краще мета в житті, якій ви будете домагатися самостійно! На вашому лобі не повинна іскритися напис: "шукаю чоловіка".

Де знайти хорошого і багатого чоловіка

Дайте собі і нам обіцянку, що підете на все, щоб знайти чоловіка, а значить спробуєте пройти по всім наступним можливостям, не відкладаючи ні одну з них в "довгий ящик". Якщо обіцянку дано, приступаємо ...

  1. Найближче коло спілкування. Так-так, не дивуйтеся серед ваших колег, друзів і знайомих вас давно може чекати справжнісінький чоловік! Цілком можливо, ви ніколи не розглядали як свого партнера брата подруги, сина маминої сусідки, свого кращого друга з пелюшок. Спосіб безпечний (ви знаєте його як облупленого) і досить простий (вам не важко буде завжди крутиться біля нього). Організуйте вечірку, вечеря і запросіть його як одного з гостей. Спиртне на вечірці розслабить і ви, озброївшись порадами зі статті "Як спілкуватися з хлопцями, як зачепити його увагу ", швидко затягнути майбутнього чоловіка в свої мережі.
  2. Інтернет. Це самий найпростіший спосіб в даний час, щоб знайти чоловіка! Головне, вміло ним скористатися. На сайтах інтернет-знайомств працюємо так: попросіть знайомого чоловіка заповнити за вас анкету так, щоб він сам захотів одружитися з такою дівчині- потім помістіть не менш 3, але і не більше 5 своїх фото, обов`язково профессіональних- відразу фільтруйте збоченців, хворих на голову і тих, кому потрібен лише секс на одну ніч. Соціальні мережі - прекрасна можливість для флірту: оцінка фото чоловіка, коментарі, особисте листування та подарунки. Аську і скайп використовувати не радимо для початку, щоб давати собі шанс краще сформулювати своє наступне повідомлення. Також корисно не просто знати, де знайти чоловіка, але і як його закохати в себе за допомогою того ж інтернету. Проявляйте ініціативу в спілкуванні, але в той же час показуйте, що у вас є й інші інтереси в житті, крім інтернету, звертайте його увагу на свої цілі. Як тільки ви відчуєте симпатію з його боку, відразу ж зменшіть обороти, дайте йому побути мисливцем за вами. Захоплюйтеся чоловіком, дозволяйте бути собі слабкою поряд з ним, цінуєте його допомогу. Нехай він відчуває себе поряд з вами справжнім чоловіком!
  3. Навчання, робота, тренажерні зали - де ще знайти багатого і гарного чоловіка, як не тут! Він розвивається, стежить за собою і трудиться - те, що треба. Хоча якщо службовий роман виявиться успішним, комусь із вас доведеться змінити роботу (прислухайтеся до цієї поради !!!), будьте готові до цього.
  4. Весілля. Скільки пар з`єднується саме на весіллях! Більше спілкуйтеся і розширюйте своє коло друзів, щоб вони не змогли не запросити вас на весілля.
  5. Нічні клуби і бари ... Сумнівний спосіб, але його не можна відкидати, головне, підібрати правильне місце. Придивіться до контингенту, який ходить в певні клуби. Знайдіть для себе підходящий.
  6. Пробки, автомагазин, під`їзд, та що завгодно! Де б ви не знаходилися, ніколи не забувайте, що поруч може виявитися ваша доля. Замість того, щоб нервово кусати губи в пробці, оберніться на сусідній ряд і пофліртуй з красенем навпаки. Замість того, щоб плювати в стелю в черзі магазину, посміхніться стояв поруч,. Кожну хвилину пам`ятайте про свою мету вийти заміж і знайти чоловіка де завгодно!


Увага, тільки СЬОГОДНІ!