» » » Як знайти свого чоловіка?

Як знайти свого чоловіка?

Як знайти свого чоловіка?

Знайти свого чоловіка не легко. Але можна, і зовсім в будь-якому віці! Варто тільки гарненько захотіти. Жінка, яка шукає свого чоловіка, схожа на спритну мисливицю, в хід пускаються всі чари і інстинкти. Але все ж краще спокійно обдумати, як знайти свого чоловіка, і діяти відповідно до складеного плану. Тоді не доведеться робити зайвих дій, отже, процес пошуку буде набагато приємніше.

Йдемо по сліду

Жінка ніколи не знайде свого чоловіка, якщо буде сидіти вдома і мріяти, підперши голову рукою, заявляти, хочу любви, хочу знайти чоловіка своєї мрії. Треба скласти список місць, де можна зустріти багато (тільки - багато!) Чоловіків вашого віку, що володіють тими якостями, які ви хочете в ньому бачити. Якщо ви любите спорт і відвідуєте тренажерний зал, то вам треба частіше помилятися дверима і заходити в чоловічий зал. Там постарайтеся запитати у вподобаного чоловіка ради, як скинути пару кілограм в області ... шиї! Він відповість вам із задоволенням, а заодно розповість вам все про тих, хто займається поруч з ним. Ви без праці обчисліть холостяка і будете заходити вже саме до нього.



Професійні свахи стверджують, що добре шукати знайомства на стадіонах під час футболу чи хокею. Звичайно, жінці треба буде вдавати, що їй дуже цікаві ці види спорту. Але хто знає, може, вони вам сподобаються!

Якщо вас цікавить багатий чоловік, то влаштуйтеся працювати продавцем в салон продажу елітних автомобілів. Також можна вибрати пристойну компанію, де потрібна секретар до директора. Навіть на співбесіді можна зрозуміти, неодружений або одружений ваш майбутній директор, якщо він вам підійде, то починайте діяти активніше.



На різних курортах теж добре знайомитися. Але майте на увазі, що це місця для швидкоплинних романів, а не для вибудовування довгих серйозних відносин. Але незважаючи на це, досить багато випадків, коли на курорті зав`язується знайомство, а потім люди їдуть один до одного в гості і залишаються жити разом.

випадкові знайомства

Розмірковуючи, як знайти чоловіка своєї мрії, не забувайте про закон випадковостей. Дуже часто буває, що справжній чоловік зустрічається саме там, і саме тоді, коли жінка не здивована цим питанням. Де можна зав`язати випадкове знайомство? Де завгодно! Наприклад, в автотранспорті. Їдете в автобусі, а вам хтось наступив на ногу. Придивіться до нього, не поспішайте ображатися. Черевик ви зможете почистити, а ось чоловіка своєї мрії втрачати не слід. Знайомство може відбутися в черзі до терміналу банку, ви заплутаєтеся в номерах особового рахунку при оплаті, а принц, стоїть за вашою спиною і півгодини очікує просвітлення вашої майстерності роботи з терміналом, підкаже вам, як правильно ввести номер. І ще один важливі момент - холостяки часто купують в мережевих магазинах напівфабрикати. Затримайтеся близько морозильної камери з пельменями, запитаєте у чоловіка, який виявився чисто випадково поруч з вами, чи пробував він той сорт пельменів, який вибрали ви. А майонез він вам не допоможе вибрати? І ніколи не показуйте чоловікові, що ви все це вже давно знаєте, завжди просите його допомоги, щоб він міг відчути себе розумним, важливим, справжнім рятівником.

Пошук через інтернет

Останнім часом все більшої популярності набувають знайомства по інтернету на спеціалізованих сайтах. При такому варіанті знайомства треба розуміти, що при спілкуванні і листуванні ви можете один одному дуже сподобатися, а при особистому знайомстві все виявиться зовсім інакше. Навіть факти біографії легко приховати під час знайомства в інтернеті, не тільки зовнішність. Тому в таких пошуках не треба тішити себе ілюзіями, краще зустрічатися особисто. Але є й інша статистика - величезна кількість пар одружуються після знайомства в інтернеті. Вибираючи спосіб, як знайти свого чоловіка, інтернетом треба користуватися активніше.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!