» » » Як знайти чоловіка?

Як знайти чоловіка?

Як знайти чоловіка?

Кожна жінка, незалежно від віку, наявності дітей, ваги і зовнішності, бажає бути щасливою. Але мрії мільйонів - знайти свого єдиного, далеко не завжди збуваються. Простого бажання вийти заміж буває недостатньо, а більшість представниць прекрасної статі, просто не знають з якого боку підійти до питання про те, як знайти чоловіка. У цій справі ніколи не варто поспішати, а головне - не зациклюватися, приміряючи кожного побаченого чоловіка як чоловіка. Поради подруг і глянцевих журналів, а також змова - знайти чоловіка, не завжди виявляються ефективними.

рекомендації психологів

Перш ніж починати активні дії з пошуку чоловіка, багато психологи рекомендують зупинитися, заспокоїтися і задуматися над наступними пунктами:

  • Точно визначити для себе, яку людину ви хочете зустріти: зовнішність, характер, які якості в ньому повинні переважати, шкідливі звички, що для вас є допустимим, а що абсолютно неприйнятно. Визначившись за всіма пунктами, ви вже точно не будете кидатися на першого зустрічного претендента, який вам не підходить.
  • Звернути увагу на власну зовнішність і імідж. Пам`ятайте, що красива і яскрава упаковка, завжди приверне увагу споживача. Обов`язково поновіть свій гардероб, адже красиві і нові речі завжди надають внутрішньої впевненості. Також не варто забувати про зачіску і акуратний, що не викликає макіяж.
  • Задумайтесь, немає у вас в очах тужливої рядка, що біжить: хочу знайти чоловіка? Багато чоловіків на інтуїтивному рівні це відчувають і їх це відлякує. Пам`ятайте, що чоловіча стать здебільшого притягують самодостатні та впевнені в собі жінки.
  • Обдумуючи питання того, як знайти хорошого чоловіка, також варто подумати, чим ви будете цікаві йому? Рекомендується обов`язково знайти собі заняття, наприклад, відправиться на танці, зайнятися фітнесом, почати вивчати мови, дайвінг і т.д.
  • Необхідно проаналізувати можливості для майбутньої зустрічі з чоловіком. Потрібно продумати зустрічі, вечірки, вечері і будь-які інші місця поза вашого будинку. Не варто віддавати перевагу провести вечір вдома, якщо є можливість, куди-небудь відправиться. Пам`ятайте: ніхто не знає, де знаходиться ваш майбутній чоловік, але точно відомо, що він не у вас вдома!
  • Якщо ви обмірковуєте питання того, як знайти багатого чоловіка, варто знати, що дешеві заклади, пивні бари і дискотеки не підійдуть для знайомства, а виглядати ви повинні доглянуто, жіночно і дорого.

Житла потенційних женихів



Згідно зі статистикою, багато вдалі знайомства відбулися у веселій і невимушеній обстановці, зовсім випадково. Звичайно, від безвиході можна великими буквами написати на машині: допоможіть знайти чоловіка - і тоді вже хтось напевно відгукнеться. Але найкращим варіантом буде визначити місця ймовірного знайомства.

  • Робота - офіс залишається тим місцем, де шанси завести роман завжди високі. Багато сімейні пари познайомилися саме завдяки роботі і захопленню спільною справою.
  • Місця навчання - завжди були перспективними в плані знайомства. Автошколи, курси мов, бази серфінгістів, скелелазів, кайтістов і т.д. зазвичай повні хоробрими і м`язистими чоловіками.
  • Соціальні мережі - дарують для знайомства необмежені можливості знайти чоловіка онлайн. Запорукою успіху послужить фотографія і анкета, вигідно виділяє вас із загальної маси.
  • Знайомі ваших друзів - це не найромантичніший спосіб знайомства, зате безпечний і дієвий. У пошуках чоловіка не варто відмовлятися від дружніх зустрічей і вечірок, а також організовувати їх самій.
  • Весілля - з романтичним настроєм, витає в повітрі, є відмінним фоном, який сприяє знайомству. Множинні друзі і родичі часом бувають відмінними кандидатами на руку і серце.
  • Боулінг і більярд - є чудовими місцями для знайомства мають свої особливості. Гра в більярд вигідно висвітлює переваги вашої фігури. Тим більше що багато чоловіків люблять підказувати і навчати правилам гра. А боулінг є відмінним варіантом для мовчазних людей. Гуркіт куль дозволить вам зав`язати знайомство, обмінюючись лише короткими репліками.
  • Нічний клуб - також є непоганим варіантом, головне вибрати потрібний клуб. Пам`ятайте, що певну публіку можна побачити тільки в конкретних місцях.

Як зрозуміти чи буде він хорошим чоловіком



Щоб відповісти на це питання, досить просто поспостерігати за даними представником чоловічої статі і тверезо оцінити його вчинки. В даному розділі ми виділимо основні ознаки, що характеризують чоловіка з позитивного боку:

  • Повага до жінок - мається на увазі до всіх: колегам, однокласниць, сусідок і просто перехожим, а особливо до колишніх дівчатам.
  • Його ставлення до грошей - має бути золота середина між марнотратством і скнарістю.
  • Чи не звинувачує тебе - якщо чоловік часто висловлюється в твою адресу, а особливо з критикою, значить варто задуматися про його самооцінки. Може бути, він намагається підняти її за твій рахунок.
  • Шанобливе ставлення до твоїх родичів - говорить про те, що він розуміє і приймає твою сім`ю. Тривожним сигналом може служити уникнення зустрічей і погані відгуки на їхню адресу.
  • Готовність допомогти - це важливий пункт, адже зацікавлений в тобі чоловік ніколи не відмовить у допомозі.

Ви також можете ознайомитися з нашою статтею: «Де знайти чоловіка?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!