» » Як дізнатися, чи подобаєшся чоловікові?

Як дізнатися, чи подобаєшся чоловікові?

Як дізнатися, чи подобаєшся чоловікові?

Коли справа стосується чоловіка, жінка втрачає голову, і їй неодмінно хочеться знати, що ховається за цією милою посмішкою, що діється в його голові і що відчуває його серце. Поговоримо про те, як дізнатися, чи подобаєшся чоловікові.

Існують так звані зовнішні сигнали, за якими можна зрозуміти, як відноситься до вас чоловік. Давайте розглянемо їх докладніше.

Як визначити який симпатизує чоловіка: ознаки

  • Побачивши дівчини, яка подобається, чоловік починає бліднути, червоніти, хвилюватися. Губи відкриваються в ледь помітною усмішкою.
  • Горда стійка. Побачивши вподобану жінку, мимоволі випрямляється, витягується і розправляє плечі.
  • Торс закоханого чоловіка спрямований в бік симпатичної йому жінки, коли вони знаходяться в одному приміщенні.
  • Побачивши дівчину, яка подобається, чоловік може почати поправляти волосся, вертіти в руках якийсь предмет і т. Д. Такими жестами воно несвідомо видає своє бажання виглядати привабливіше в її очах, також в них може виражатися хвилювання.
  • Близькість: коли ви наближаєтеся до чоловіка, у нього перехопить подих, а серце стане битися сильніше.
  • Закоханий чоловік не зможе відірвати від вас очей. Ну а якщо ви періодично ловите його погляд на своїх губах, то це вірна ознака симпатії.


На початку знайомства саме це допоможе вам зрозуміти, подобаєтеся ви чоловікові чи ні. Також корисну інформацію ви знайдете в статті Чи подобаюся я хлопцю.

Як дізнатися, що подобаєшся чоловікові: перевірка

  • Поведінка. Компрометує його, підійдіть до нього ближче, але не торкайтеся його. І спостерігайте. Легке хвилювання, збудження в його очах, розширення зіниць - вірні ознаки симпатії.
  • Розмови. Говоріть про себе, розповідайте якомога більше. Якщо ви подобаєтеся чоловікові, він витримає всі ваші розмови і неодмінно буде цікавитися вашою особою.
  • Галантність. Будьте слабкою жінкою, не бійтеся просити чоловіка допомогти вам надіти пальто, відкрити двері. Робіть це не прямо, а приховано, щоб перевірити чоловіка. Якщо ви йому подобаєтеся, він не тільки виконає всі ваші капризи, а й проводить додому.

Навіть якщо вам не допомогли наші підказки, не турбуйтеся. Все може змінитися, а відповідь прийти в найнесподіваніший момент. Пам`ятайте, що очі ніколи не брешуть, і якщо ви навчитеся в них дивитися і розуміти погляди, то зможете знайти відповідь на будь-яке питання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!