» » Як дізнатися, чи подобаєшся дівчині?

Як дізнатися, чи подобаєшся дівчині?

Як дізнатися, чи подобаєшся дівчині?
Як дізнатися, чи подобаєшся дівчині?

Хлопцям досить важко зрозуміти, чи подобаються вони дівчатам, оскільки вони в більшості випадків ретельно приховують свої емоції і не говорять про це прямо. Але як же їм дізнатися, що деякі з представниць прекрасної полам їм симпатизують? Для цього необхідно почати ретельно стежити за поведінкою і рухами дівчини.

Гра з волоссям

Дівчата зазвичай використовують невербальні аспекти поведінки, які говорять про те, що у них є симпатія до того чи іншого чоловіка. Дуже часто вони під час бесіди з хлопцем починають «грати з волоссям». Так, дівчина може постійно поправляти свою зачіску, накручувати на палець або олівець пасмо, спокусливо струшувати локони і так далі.

гра очима

Дізнатися, чи подобаєшся дівчині, допоможе зоровий контакт. Постарайтеся постежити за її поглядом. Якщо ж у дівчини є симпатія, то вона буде кидати короткі погляди. Нерідко дівчина, у якої є почуття по відношенню до хлопця, відразу ж відводить очі, коли він починає на неї дивитися.

відкриті пози

Щоб дізнатися, подобаєшся дівчині чи ні, потрібно звернути увагу на її пози. Відкриті пози говорять про особливе розташування до чоловіка. Так, якщо вона повертається таким чином, щоб бути з вами лицем до лиця, то це говорить про її симпатії. Також до відкритих позам відносяться нескрещенние ноги і руки, нахил голови в бік хлопця.

облизування губ



Ще один важливий жест, який часто дівчата несвідомо відтворюють, - це облизування губ. Він говорить про те, що ви їй сподобалися і вона не проти почати зустрічатися. Звичайно, не варто відразу кидатися на неї з поцілунками - така поведінка її злякає. Краще почніть за нею доглядати, дарувати милі подарунки і квіти.

тісне спілкування

Якщо дівчина не проти поговорити з вами на особисті теми, то це вірний знак її симпатії до вас, і тут важливо не упустити момент. Підтримайте розмова, дайте Чи подобаєшся дівчинікорисні поради і так далі. Все це зблизить вас і дозволить вийти вашим ще тільки зароджується відносин на інший рівень.

фізичне зближення



Дізнатися, чи подобаєтеся ви дівчині, можна за допомогою фізичного зближення. Спробуйте присісти поруч з нею, доторкнутися до її руки, пасма волосся. Якщо вона не спробує піти або отсесть на визначення відстань, не стане робити зауваження з приводу ваших дотиків, це означає, ви їй подобаєтеся. Тому ви можете сміливо доглядати за нею.

Знайомство з друзями

Якщо дівчина починає вводити вас в своє коло близьких друзів, то це вірний знак того, що ви їй небайдужі і вона бажає ближчих відносин з вами. Вам варто про них неодмінно задуматися і зробити перший крок, поки у неї не пропав до вас інтерес.Чи подобаєшся дівчині

копіювання жестів

Відомо, що наслідування є щирою формою лестощів і симпатії. Якщо ви помітили, що дівчина копіює ваші жести, то це вірний знак того, що ви їй подобаєтеся.

нервовий стан

Деякі дівчата не можуть стримати своїх почуттів до хлопця і в його присутності починають нервувати. Як це проявляється? Так, наприклад, дівчина може щось захоплено розповідати своїм друзям, але з вашою появою починає плутатися в словах, губитися, забувати, про що говорила, опускати очі, червоніти і так далі.

Вам стануть у пригоді й інші статті по цій темі:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!