» » » Що таке симпатія?

Що таке симпатія?

Що таке симпатія?

Слово симпатія прийшло до нас з грецької мови. У дослівному перекладі, симпатія означає - внутрішнє розташування, потяг. Кожному з нас довелось переживати почуття симпатії. Саме симпатія один до одного допомагає нам долати труднощі в спілкуванні. У цій статті ми розглянемо термін симпатія більш докладно.

Саме почуття стійкої емоційної схильності однієї людини до іншої називають симпатією. Як правило, для виникнення симпатії люди повинні мати спільні інтереси, подобатися один одному зовні, відчувати взаємну спорідненість. Також нам може сподобатися характер, звички або навіть тембр голосу. Правда, для того щоб переймуться симпатією до іншого, буває достатньо однієї причини.

Симпатію можна назвати інстинктивної схильністю, тобто той самий інтерес до людини, що викликає симпатія, є частиною наших інстинктів. Саме тому ми відчуваємо задоволення, перебуваючи поруч з людиною, яка нам подобається.

Симпатизувати можна і молодій людині / дівчині, і будь-якого творця, наприклад, художнику чи письменникові через те, що ви однаково бачите деякі речі. Можна симпатизувати абсолютно незнайомим людям, спираючись лише на інстинкт.

Також вам можуть бути цікаві ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!