» » » Чому люди зустрічаються?

Чому люди зустрічаються?

Чому люди зустрічаються?

Самотні люди часто нещасні, оскільки тільки в парі можна досягти життєвої гармонії і розкрити всі свої здібності. Тому люди зустрічаються один з одним, вибудовують взаємини, створюють сім`ї. В основі стосунків чоловіка і жінки в більшості випадків лежить любов. Але іноді люди можуть шукати зустрічей з протилежною статтю з інших причин.

Для чого люди зустрічаються?

Можна виділити кілька причин, за якими молоді люди знайомляться і зустрічаються.

  • Кохання. Іноді люди відчувають тяжіння один до одного, незважаючи на різні погляди і складні життєві обставини. Почуття глибокої симпатії і прихильності до іншої людини, статевий потяг є вагомою причиною для зустрічей і спільного проведення часу.
  • Дружба. Взаємна симпатія, спільні інтереси, однаковий соціальний статус є приводами для зустрічей без ознак романтичних відносин. Нерідко така дружба переростає в більш глибокі почуття і навіть закінчується весіллям.
  • Секс. Вважається, що для чоловіків секс грає більш важливу роль, ніж для жінок. Проте, секс важливий для представників обох статей. Відсутність сексу негативно позначається не тільки на фізичному здоров`ї, але і на психологічному стані. Тому інтимні стосунки без будь-яких зобов`язань є частим явищем в наш час.
  • "Стадний інстинкт". Почуття заздрощів, яке охоплює багатьох дівчат при погляді на своїх щасливих подруг, підштовхує їх на пошуки другої половинки. Аналогічна ситуація виникає і з хлопцями: відсутність дівчини може викликати глузування у друзів, невпевненість у власних силах, почуття неповноцінності.
  • Користь. Витяг будь-якої вигоди також може стати серйозним приводом для відносин. Вигода може бути як моральної, так і матеріальної. Наприклад, жінка відчуває себе комфортно, коли є, на кого обпертися у важку хвилину, або ж виникає така банальна ситуація, коли батьки одного з партнерів допомагають іншому просуватися по соціальних сходах.


Такі основні причини, через які люди вступають у відносини. Також читайте статтю Навіщо мені хлопець.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!