» » » Чому займаються сексом?

Чому займаються сексом?

Чому займаються сексом?

Секс є невід`ємною частиною відносин між чоловіком і жінкою. Одні займаються любов`ю через задоволення, в той час як інші намагаються підвищити свою самооцінку за рахунок великої кількості партнерів. Чому займаються сексом - розповість наша стаття.

Причини, за якими люди займаються сексом

Почнемо з того, що люди спочатку "запрограмовані" природою на заняття сексом. Інтимні стосунки це так само природно, як і вживання їжі для нормального функціонування організму. Фахівці вважають, що бажання статевої близькості розвинене в нас через потребу в продовженні роду.

Зазвичай люди займаються сексом по одній або кількох причин

  • Фізіологічні причини. Люди займаються любов`ю для отримання задоволення. Крім цього, секс допомагає впоратися зі стресом і депресією. Сюди ж можна віднести просте цікавість: зазвичай це перший сексуальний досвід. А також сильний потяг до певного людині;
  • Причини, які пов`язані з досягненням мети. Наприклад, зачаття дитини. У цьому ж пункті можна розглянути заняття сексом, як підвищення соціального статусу або засіб помсти. Т. е. Люди пов`язують себе інтимною близькістю, щоб в кінцевому рахунку досягти конкретної мети;
  • Емоційні причини. Тут мотивом заняття сексом є любов, симпатія, прихильність або проста подяка за що-небудь;
  • Причини, пов`язані з невпевненістю. Люди живуть статевим життям для підняття своєї самооцінки.

Причини, за якими необхідно займатися сексом

  1. Під час сексу виробляється гормон, який відповідає за відчуття щастя і любові. Крім підняття настрою і позбавлення від негативного напруги, інтимна близькість допомагає налагодити взаємини між партнерами.
  2. Під час статевого акту значно знижується больовий поріг, тому, коли у вас болить голова, підвищений тиск або передменструальний синдром - секс допоможе позбутися від проблем.
  3. Якщо займатися любов`ю на ніч, то сон буде міцним і здоровим.
  4. Заняття сексом продовжує молодість. Якщо займатися любов`ю регулярно, то процес старіння буде проходити в організмі повільніше. Більш того, під час статевого акту виробляються спеціальні гормони, які допомагають шкірі надовго залишатися еластичною, а також сповільнюються процеси утворення зморшок.
  5. Під час інтимної близькості виробляється естроген, який допомагає волоссю залишатися блискучими і гладкими, а шкірі свіжої і світиться.
  6. Жінка, яка активно займається сексом зі своїм чоловіком, виробляє значну кількість феромонів, які допомагають виглядати їй ще більш привабливо.
  7. Поцілунки під час сексу захищають порожнину рота від підвищеної кислотності і запобігають появі каріеса.Такой ефект досягається за допомогою проникнення чужої слини в ваш рот.
  8. Заняття любов`ю - природне джерело при боротьбі з астмою і алергією. Також заняття сексом допомагають позбутися від закладеності в носі.
  9. Регулярний секс може допомогти вашій кар`єрі. Це пов`язано з тим, що сексуально активні люди менше схильні до різних видів захворювань, отже, вони менше пропускають роботу. Крім цього люди, що займаються сексом, мають здорову самооцінку.

значення сексу

фізіологічний

По-перше, секс допомагає відновлювати імунітет. Займаючись їм навіть два рази на тиждень, можна захистити свій організм від атаки вірусів і мікробів.

По-друге, секс допомагає тримати тіло у формі, не вдаючись до послуг тренажерних залів.

По-третє, любовні втіхи допомагають роботі серця. При статевому акті виробляється тестостерон, який зміцнює серцевий м`яз.



Ну і, нарешті, заняття сексом допомагають позбутися депресії, оскільки під час ласк виробляються ендорфіни, які допомагають зняти напругу.

соціальне

Незважаючи на те, що однією з функцій сексу є поповнення людського роду, суспільство двояко реагує на заняття статевим актом. Одні повністю виключають його зі свого життя, вважаючи це "брудним" справою, інші ж, навпаки, отримують максимум задоволення з занять любов`ю.

Багато компаній намагаються управляти свідомістю людей через рекламу, спираючись на сексуальні інстинкти. З екранів телевізорів нам кричать, що купивши цю спортивну машину, ми станемо об`єктом обожнювання у жінок, а якщо дівчина відвідає тренажерний зал під назвою N, то відбою від чоловіків у неї не буде. Людям навіюють, що наявність сексу є обов`язковим в життя успішної людини.

культурна



У багатьох народів нагота викликала захоплення. Вже з часів двадцятого століття оголене тіло було звичною справою в кіно, живопису і театрі.

Поступово нагота стала природною і в сексуальному житті подружніх пар. Адже зовсім недавно за часів Радянського Союзу подружжя лягали в ліжко одягненими, а чоловік бачив лише деякі оголені частини тіла своєї дружини.

На сьогоднішній день інтерес до тіла проявляється практично у всьому світі. Секс став природною сферою, яка покликана приносити задоволення.

релігійне

християнство

Християнські вчення замовчують або негативно висловлюються про секс. Статевий акт розглядається як гріх.

іудаїзм

У єврейській Біблії сексуальність розглядається з точки зору позитивної сили, якої Бог обдарував людство.

Сексуальні стосунки позиціонувалися не тільки як спосіб розмноження, а й як джерело насолоди.

католицизм

Тут секс розглядається суворо як спосіб продовження роду.

На даний момент релігійні люди стикаються з тим, що в питаннях, пов`язаних з сексуальним життям, вони приймають рішення, які суперечать вимогам віри.

Підводячи підсумок всьому вищесказаному, можна сказати, що секс - джерело краси, молодості, здоров`я і гарного настрою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!