» » » Що робити, якщо хочеться сексу?

Що робити, якщо хочеться сексу?

На сьогоднішній день проблема самотніх чоловіків і жінок велика. Безліч розлучень і сварок в парах виникає від відсутності сексу у відносинах. Дуже хочеться сексу, що робити? Вагітність і менструальний цикл також лякає багатьох і змушує задуматися про те, чи варто займатися сексом в цьому випадку. Але ж потреба в сексі цілком нормальна нарівні з потребою в їжі або пиття. Так що ж робити, варто чи не варто, можна чи не можна? Спробуємо розібратися.

Секс і вагітність

Хочеться під час вагітності сексу? Багато хто задає питання: чи варто займатися сексом під час вагітності? Відповідь проста - можна і навіть потрібно в тому випадку, якщо вагітність протікає нормально. Медики ставлять обмеження лише в тому випадку, якщо:

  • є ризик переривання вагітності;
  • раніше були викидні;
  • це багатоплідна вагітність;
  • низьке прикріплення плаценти;
  • наявність у партнера інфекцій.

В інших випадках дитина захищена стінкою матки і слизової пробкою, що не дає йому відчувати біль. Так що можна сміливо відповісти, що секс під час вагітності не протипоказаний, в тому числі і анальний.

Секс і місячні

Під час місячних хочеться сексу? Якщо з вагітністю більш-менш ми розібралися, то що заважає займатися сексом під час місячних? Адже саме в ці дні жінка відчуває найсильніше сексуальне бажання. Тут кожному варто вирішувати за себе, можна лише сказати про позитивні і негативні моменти сексу в ці дні.



По-перше, негативний момент полягає в тому, що організм в ці дні найбільш вразливий і є ризик виникнення і поширення інфекції. Причому інфекція може виникнути у обох партнерів відразу. Справа в тому, що в критичні дні матка прочинені і будь-які бактерії можуть легко проникнути всередину. По-друге, люди відмовляються від сексу в ці дні через правил гігієни. Але тут боятися не варто, якщо після статевого акту в обов`язковому порядку прийняти душ обом. Хоча в багатьох релігіях займатися сексом в критичні дні взагалі заборонено, та й деякі чоловіки просто-напросто бояться крові. Щоб убезпечити себе від ризиків під час місячних, варто використовувати презерватив.

Позитивні сторони також присутні. Наприклад, під час занять сексом в дні місячних більшість жінок відчувають сильний оргазм і отримують більше задоволення, ніж в інші дні. Ще одним плюсом є те, що кількість днів місячних скорочується, якщо в цей період займатися сексом. Кожен може вирішити за себе, чи займатися в період місячних сексом чи ні. Можна тільки стверджувати, що в ці дні потрібно більш уважно ставитися до правил гігієни і запобігання.

Що робити, якщо хочеться сексу, а ти самотній

Самотнім жінкам і чоловікам також зовсім непросто в сексуальному плані. Але багатьом вдається впоратися з цією проблемою за допомогою мастурбації. Звичайно, не всі готові з легкістю обговорювати цю тему, але і мовчати теж не варто. Це за радянських часів мастурбація була чимось абсолютно неприйнятним, але зараз все змінилося.

Вчені та лікарі домоглися того, що мастурбація не тільки повинна бути дозволена, але також довели те, що вона корисна для здоров`я: медики вважають, що мастурбація зміцнює судини і продовжує життя. Тільки вивчивши своє тіло, людина може стати більш розкутим в ліжку, більш готовим обговорювати з партнером, що йому приносить задоволення і т. П. При мастурбації можна не тільки отримати задоволення, але і розслабитися, отримати заряд енергії, підняти свій настрій. Адже треба якось підтримувати тонус, коли статевого партнера немає поруч.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!