» » » Чи можна займатися сексом в місячні?

Чи можна займатися сексом в місячні?

Питання про секс під час місячних зазвичай виникає у всіх пар, особливо тих, які мають стабільні тривалі відносини. Відповідь на питання про те, чи можна займатися сексом в місячні, неоднозначний, адже інтимні стосунки під час менструації мають як мінуси, так і плюси. Такий секс вабить деяких чоловіків своєї запретностью, а жінок малою вірогідністю завагітніти, але недоліки в ньому теж присутні. Отже, чи можна займатися сексом під час місячних чи ні.

Мінуси інтимного життя під час місячних

Найголовніший мінус сексу під час місячних - це дуже високий ризик інфекції, причому в обох партнерів. Це пояснюється дуже просто, адже кров є прекрасним живильним середовищем для всіляких бактерій. В таких умовах бактерії розмножуються набагато швидше, ніж в чистому піхву. У період менструації шийка матки прочинені, а це означає, що інфекція дуже просто може проникнути в матку, а вона повинна бути стерильною. Крім цього, вміст піхви може потрапити в сечовипускальний канал партнера, і це викличе там запалення.

Це все означає, що якщо у вас немає постійного партнера, в якому ви абсолютно впевнені, то радимо в такі дні від статевого контакту утриматися. Якщо у вас є якісь проблеми (рецидивний кольпіт, бактеріальний вагіноз або молочниця) це теж є вагомим приводом для утримання від сексу в критичні дні. Наступним мінусом є релігійні переконання. Так, євреям потрібно утриматися від інтимних відносин, не тільки під час самої менструації, а й під час семи днів після її закінчення.

Багатьом людям дуже неприємні плями крові на їхньому ліжку. Щоб виділень було трохи менше, краще за все займатися любов`ю в позі «чоловік зверху». Попередньо підстеліть чистий рушник і тримайте біля себе вологі серветки.

Плюси статевого акту під час менструації



Дивно, що навіть під час менструації, має і свої плюси таке заняття, як секс. Можна займатися сексом при місячних, адже якщо жінка відчує оргазм після статевого акту, то це може зняти дратівливість, зменшити больові відчуття. Спазми під час оргазму виштовхнуть рідина з матки, зменшать набряк, тому, біль пройде. Секс можна під час місячних, але не часто.

Деякі жінки в період менструації, під час статевого акту, відчувають дуже яскраві відчуття. Це пояснюється тим, що піхву, в першу чергу, добре зволожені, в другу чергу, приплив крові до статевих органів збільшується, піхву розпухає і як підсумок, стає більш чутливим і більш вузьким.

Отже, відповідь на питання, чи можна секс при місячних - це особиста справа кожної дівчини, адже можна зважити всі «за» і «проти» самостійно. У цій ситуації кожен для себе сам може вирішити, що робити, а що ні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!